|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 10.01.2011
Downloads: 3439
Uploads: 30
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 23 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Proveri ako si otvarao klavijaturu da li su dobro spojeni kablovi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 28.06.2010
Mjesto: Srbija
Downloads: 68
Uploads: 0
Zahvalili mu 10 puta u 8 Postova
Instrumenti: Korg pa1x
![]() |
![]()
Mom kolegi se pa800 kvario dva puta.Prvi put maticna ploca,a drugi put ram.licno mislim da klavijatura i nije losa ali kad se pretera sa isprobavanjem raznoraznih programa,ritmova itd dolazi do kvara.Sto znaci sto manje maltretiranja klavijature.
Popravka maticne ploce je placena oko 300e,dok za ram nisam siguran. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 06.10.2007
Mjesto: Balkan bre
Downloads: 445
Uploads: 12
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: PA1X 96mb + usb
![]() |
![]()
Ne lupaj gluposti, ajde objasni mi kako se to "pretera sa isprobavanjem raznoraznih programa?" Pa za sta se onda kupuje, i drugo pa to nije zivo bice pa da mu smeta "preterano koriscenje"... svasta sam sve cuo pogotovo ovakve nebulozne komentare.... elektronika klavijature je isfusharena, korishceni su nekvalitetni materijali i komponente, odnesite je nekom serviseru pa ce vam sve biti jasno.... ne postoji nacin da se pretera sa koriscenjem programa.... to je sve chip koji il radi il ne radi... ram memorije nisu standardne kompjuterske, ove je korg izmislio sa drugacijim rasporedom pinova, samo da bi morali da kupimo od njih, da ne moze da se uzmu 10x jeftinije kompjuterske ram memorije... hteli su da zarade vishe a napravili su sebi nepopravljivu stetu s ovim modelom... uzas.
p.s. idi pitaj Mustanga dal hoce da popravlja pa800 posto vidim da si iz Nish be ![]()
![]() Promijenjeno od milanceshow (14.02.2011 u 01:59 sati) Razlog: citat |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
činjenica je da 64mb rama nije realnost pa800 ,to samo piše u karakteristikama čim se popuni BUUM ,mislim da nije pametno na njemu pretrpavati ga semplovima
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 18.09.2008
Downloads: 230
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
da nije mozda OS u pitanju??stvarno ne znam do cega bi moglo biti,jer sam tek kupio klavir i odma faul
![]() a u njoj je OS 2.01 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 18.09.2008
Downloads: 230
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
ee samo da javim da sam opravio klav.ram je ok,posto je od 256MB,bilo je do rom-a,opravak 90eura,sad je sve ok.pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|