|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Nisi pazljivo procitao temu, bez instrumenata molim, samo oprema, jer to svima treba!
U snovima ne treba biti skroman. Realnost je drugo, a mozda snovi postanu realnost! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Rcf nx l-23-gs 7000w rmsa, aktivne kutije za "samo" 19 500 eurica
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Drugar foruma
|
![]()
eh moguce je da se dobije od neke xxx osobe ....kod nas u tuzli ima jedna izvorna grupa "lijepi san" od jednog clana grupe sin isao samnom u srednju skolu ...i kaze klavijaturista grupe bio na lijecenju poslije rata u njemackoj kod neke zene a ta je zena milioner ,nezna sta ce s keshom ...kad prosle godine prica meni taj jaran ,dala mu ta zena svoj racun da sebi uzme opremu za muziku ...i on budala samo uzme 4 dinakordove kutije po 1000 eura i nista vise ...a imo stare 4 kutije ...i njih proda ...znaci moguce je i to da ti neko posudi racun na par dana , ti koji imaju puno kesha neznaju sta ce s parama ....toliko od mene ...pozzz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
...kad bi ja dobio tolike pare od xxx osobe...ja mislim da bi me toliki infarkt strefio da bi to sve oslo na pogreb hahahah
![]()
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
sigurno bi se bi uzeo ELX ili QRx komplet Eletrovoica i neku masnu masinu da to sve goni
ostalie pare bi poklono nekoj ustanovi kao dobro djelo
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
Stara oprema se daje u dobrotvorne svrhe, a nova se kupuje, ocigledno da ste temu shvatili kao zezanje a ja ocekivao konkretne oggovore.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
Razmisljao bih izmedju sledecih dva sistema:
8 x JBL VRX 918SP 4 x JBL VRX 932LAP 1 x Soundcraft Si Compact 16 vs. RCF NX L-23 Groundstack System 4x RCF NX L-23A 2x RCF NX S-21A 2x RCF NX S-25A 1x Soundcraft Si Compact 24 Gde je JBL VRX daleko bolja kombinacija! Tako ja razmisljam... ![]()
![]() |
#8 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Nije mi jasno da niste ni ocekivali drukcije. Sam naslov rejona u koji ste postavili temu i naslov teme kao i sama koncepcija teme je pomalo neozbiljna i za zezanje, tako da ne ocekujte previse ozbiljnosti
![]()
![]() |
Favoriti |
Oznake |
oprema midas snovi pare euro |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|