|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 27.01.2010
Downloads: 45
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Moj ti je savet, ne diraj nista sam jer mozes samo uvecati kvar, uvek manje kosta ako ga pravi strucnjak uzme na pregled. !!! SERVIS <>
Dodato: Mozemo kometarisati i nagadjati ,te ovo , te ono, a u stvari bude nesto trece.!! Promijenjeno od senko007 (15.02.2011 u 20:56 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
pa tako ce i biti hvala vam svima na pomoci sutra zovem-idem na servis pa se javljam
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.11.2010
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 2 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Kolio se secam to je normalna pojava kada se ucita novi softver. Nista ti nije pokvareno. To se i meni desilo sa novim softverom, ali da me ubijes ne mogu da se setim koja je procedura. Valjda neko od kolega to zna. Ponavljam to nije nikakav hardverski ili softverski kvar.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
samo malo, ima tu dosta opcija i nagadjanja( folija, os....) najbolji nacin je pozvati kao sto kolege kazu servisera i to je to. Nemas potrebe biti zbunjen i razocaran, to su greske(ne tvoje) nego proizvodjaca, pa800 je odlicna mashina, nema govora ali nema ni panicarenja, do subote mozes srediti je kao "pišću", a da li ti klavijatura kad se ucita os? mislim pokazu li se sve ostale komponente tipa up1,2,3,lower,ritam..... ako jeste, onda je neki softverski problem... jel' to crackovani os, ono sa 16 user dk??? (cisto pitam jer mozda je i zbog toga ako ga koristis) P.S. glavu gore rijesit ce se to!
@pligan kolega pa kakav je kvar ako nije hardverski ili softverski? (tko razumije shvatit ce)
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|