Vredan član društva
Registrovan/a dana: 26.03.2008
Mjesto: Serbia
Downloads: 323
Uploads: 0
Rekao HVALA: 32
Zahvalili mu 41 puta u 34 Postova
Instrumenti: accordion, keyboard, tenor sax, piano & guitar
Interesi: Nakon duge neprofitabilne jazz karijere, interesi su samo tezge i svadbe i punolestva,.......
|
Slazem se kolega Neso za temu,.. evo i ja kao bivsi Rolandovac, cekam vec dugo reikarnaciju stare serije G.
Naime,..moja prva klavijatura je bila G 800, a druga na kojoj sam sada je korg pa80.
Presao sam na korga, zbog semplova, naravno,.. user memorije,... flash memorije,... hard diska,.... zato sto mi ne treba solo klavijatura gore,... kilaza,..
U pocetku nisam mogao da se naviknem na mekani korgov zvuk ritma,... nekako tupavo mi je zvucao,... ali moze i to da se dotera,... a da je praktican, praktican je,.. super je editovanje,... za live DALEKO ISPRED g800
Ali i danas mi zao sto nemam onako otezanu i kvalitetnu rolandovu dirku,... i one kvalitetne plasticne dugmice,... probao sam 2xpro, takodje im je dirka uzas u odnosu na staru roland G seriju,... G 70 ima tu dirku, ali nazalost korg 2x ga sije u svemu ostalom.
takodje se secam nylon gitare i acoustic klavira na rolandu koji bolje zvuce nego na tritonu semplovi,... jos kad mu editujes relaese,...kraj price.
Neshvatljivo mi je sta to ceka Roland i ne izbaci vec jednom aranzer sa semplom,... izgubio je veliko trziste!!!
Sada toliko imas materijala za korga, isto kao nekad za rolanda,..ma i vise. Ali mrka kapa,.... evo kurzweil se tesko povratio,... jedva,.... a nekad je bio zakon,....
|