Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Roland

Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima!

Alati tema Display Modes
Star 16.02.2011, 23:50   #30
pedjajazz
Vredan član društva

pedjajazz's Avatar

Registrovan/a dana: 26.03.2008
Mjesto: Serbia
Downloads: 323
Uploads: 0
Rekao HVALA: 32
Zahvalili mu 41 puta u 34 Postova
Instrumenti: accordion, keyboard, tenor sax, piano & guitar
Interesi: Nakon duge neprofitabilne jazz karijere, interesi su samo tezge i svadbe i punolestva,.......
pedjajazz befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
pedjajazz pošalji poruku preko Yahoo! messengera
Standard

Slazem se kolega Neso za temu,.. evo i ja kao bivsi Rolandovac, cekam vec dugo reikarnaciju stare serije G.
Naime,..moja prva klavijatura je bila G 800, a druga na kojoj sam sada je korg pa80.
Presao sam na korga, zbog semplova, naravno,.. user memorije,... flash memorije,... hard diska,.... zato sto mi ne treba solo klavijatura gore,... kilaza,..

U pocetku nisam mogao da se naviknem na mekani korgov zvuk ritma,... nekako tupavo mi je zvucao,... ali moze i to da se dotera,... a da je praktican, praktican je,.. super je editovanje,... za live DALEKO ISPRED g800

Ali i danas mi zao sto nemam onako otezanu i kvalitetnu rolandovu dirku,... i one kvalitetne plasticne dugmice,... probao sam 2xpro, takodje im je dirka uzas u odnosu na staru roland G seriju,... G 70 ima tu dirku, ali nazalost korg 2x ga sije u svemu ostalom.
takodje se secam nylon gitare i acoustic klavira na rolandu koji bolje zvuce nego na tritonu semplovi,... jos kad mu editujes relaese,...kraj price.
Neshvatljivo mi je sta to ceka Roland i ne izbaci vec jednom aranzer sa semplom,... izgubio je veliko trziste!!!
Sada toliko imas materijala za korga, isto kao nekad za rolanda,..ma i vise. Ali mrka kapa,.... evo kurzweil se tesko povratio,... jedva,.... a nekad je bio zakon,....
pedjajazz je offline  

Favoriti

Oznake
aranzer, em2000, g1000, ili, kao, noviji, rolandov, zvuci

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 21:28

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije