|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#8 |
Vredan član društva
|
![]()
dobra tema... evo sta ja najcesce sebi pravim kad sam gladan, a zelim nesto na brzaka:
Jelo za 5 minuta : Meksicka JaJa ~4-5 jaja ~4 kranjske kobasice (ljuta, moze i prsut, slanina, sir, po zelji) ~1 crveni luk ~vegeta (prstohvat, ili mala žlica) ~ketchup (ljuti po mogucnosti) ~chilli (prstohvat, ili mala žlica) ~tabasco *razbijete jaja u taduboki tanjur, izmutite vilicom, dodate vegetu, chili i 3-4 kapi tabasca, ponovo izmutite... *kobasice isjeckajte na manje komadice (zalogaj velike), luk na sitno skrooz... *stavite tavu na kolo, ukljucite na najjace (u mene je 12), malo ulja, i pustite da se zagrije *kad se zagrije stavite luk i kobasice da se upeku... *kad luk dobije smedju boju, znate da je spreman, kao i kobasice *prelijte jaja preko svega toga, i mijesajte 1 minutu neprekidno... *poslije minute bi trebalo bit, gotovo, servirajte na tanjur, prelijte ketchapom.. °za pice bih vam preporucio Pivo, jer ce usta "gorit" ![]() Dobar Tek Zeljko
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|