|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
![]() |
![]()
Kolega g800,svidja mi se kako aranzer radi,pogotovo "bas" i to u prvoj nimeri,gitara bi trebalao da bude malo izrazajnija,a sto se tice pevanja,hm,ja sam stekao utisak da to ti pevas(zbog nacina na koji vokal 'upada' i 'krece',mozda se varam,ali tako mi se cini.
U svakom slucaju na pevanju treba da se poradi mnogo,a ipak ako si to ti pevao onda bih ti dao ocenu vise,za trud,jer sam mislenja da aranzerista bi svaki trbalo da se potrudi da peva,kako god to zvucalo jer se radom sve unapredjuje. Samo napred i veliki pozdrav svima! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
hvala na komentarima, gitaru sam doterao i snimi cu nesto u narednim snimcima,oko ritmova se isto dugo igram i sastavljam po mom ukusu set, za pevanje niste u pravu, u pitanju je druga osoba,moj kolega,u refremu mu cesto pustam vokoder, a otpevacu i ja nesto pa ce te cuti razliku, snimi ce mo uskoro nesto novo pa cu ubaciti ja opet neki snimak
Postovano sa mobilnog uređaja |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
evo posto me dugo nije bilo da obnovim malo temu, pocecu sa par ritmova koje sam sredjivao pa me interesuje vase misljenje kako vam se svidja rad masine, ulozeno je dosta truda i neispavanih noci ali se isplatilo pa pucajte komentarima :-)
https://soundcloud.com/otpisani/sets...-ritmovi-1-deo Dodato: da li je link neispravan ili ovo sto sam postavio ne zasluzuje ni jedan komentar Promijenjeno od Otpisani-EA7 (17.09.2014 u 12:28 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|