|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Studio - Uradi sam Kompletna postavka kucnog ili pro studia, oprema, prostor, izolacija... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pravi prijatelj foruma
|
![]()
Ja ipak mislim da bi ti morao prvo da resis osnovnu stvar kod svega toga a to je zvucna karta .Prije nego kupis sta god drugo,Jer nisi napisao dali koristis kucni racunar ili prenosni i samim tim se odma otvaraju druge opcije koje bi moguce bile za tebe povoljnije.Ako imas sad zvucnu kartu sa samo tri ulaza kako kazes znaci integrisanu ona ce ti biti prva stvar koja ce da ti smeta.Ako nemas ni USB-MIDI adaptera moja bi ti preporuka bila da namiris koji evro i uzmes sebi neku bolju kartujer sve te malo bolje karte imaju i midi ulaze i odma si resio dva problema od jednom.USB-MIDI ti je odprilike oko 30 eura a neka malo bolja polovna karta se nadje za malo vise novca i onda mozes da koristis obicni midi kabal koji kosta 5 eura i verujem da ces biti zadovoljniji .Sto se tice samog softvera za pocetak ti je dovoljan Cubase Cakewalk Ableton live koji god od ovih ili neki drugi jer svi oni imaju vec u cebi neke Vst koje mozes da koristis ili potrazis sebi Komplete7 od Native instrument i imas sve u jednom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 08.05.2008
Mjesto: Kikinda
Downloads: 69
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Slazem se ja sa tobom skroz, daj boze da imam ja mogucnosti, uzeo bih jednu behringerovu karticu 19000 dinara i da me bog vidi, ali nazalost u takvoj sam situaciji da mi je veoma tesko da mi ostanu "cisto" i 30 evra a ne neka veca suma a da nisam primoran da ih potrosim sto u svrhe vracanja dugova sto na drugu stranu. Bas iz tog razloga sto ne postoji trenutno nikakva teorija po kojoj bih mogao da odvojim malo vecu sumu za nesto bolje, gledam sta bi mi bilo za prvu pomoc dovoljno i da to nekako svedem na sto manji iznos...bar da mi posluzi dok ne stanem na noge, pa cu posle polako da vidim sta cu da uzimam
![]() ![]() Cak sta vise, necu imati ni da uzmem neki studijski mikrofon, moracu da improvizujem sa nekim za komp...ali otom potom, necu da zurim, idem jedno po jedno, dok dodjem ja do mikrofona mozda dobijem 7 na loto-u haha salim se malo od muku ![]() Promijenjeno od buonggiorno (20.02.2011 u 11:16 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pravi prijatelj foruma
|
![]()
Jbga da si negde blize dao bi ti ja sve to sto ti treba za pocetak da imas i zvucnu i kablove cak bi se nasao i koji mikrofon ovako ti mogu dati jedino moralnu podrsku.Imaj u vidu kad budes sto god od tih stvari kupovao da uzmes nesto sto ces da koristis najmanje godinu ili dve . Zato je nekad bolje zastati za neki mesec dana i onda uzeti nesto bolje i da si sa tim mirniji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|