|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
KRVAVI
|
![]()
Pozdrav!!!
I ja bih ti preporucio da ponovo instaliras XP,za pocetak,najbezbolnije je!
#2 |
Veteran
|
![]()
Kad god ih instaliram sve radi normalno dok mi se ne pojavi onaj windows security alert,šta god da odaberem za stisnut on meni nakon restartanja zblokira komp.
Windowse sam re-instaliravo 100000000 puta al i dalje isto. |
![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
Buraz...ne znam da li si razumeo...ali win treba da reinstaliras,ne da ga resetujes...pises da si to vec uradio vise puta...???
Tako se ne reinstalira WIN...nego treba nanovo da dignes sistem,od pocetka...sistemski diskovi pa drajveri pa zvucna pa graficka itd...10000000puta za jedan dan ne moze da se REINSTALIRA sistem... Poz!!
#4 |
Veteran
|
![]()
da pa na to sam i mislio.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
|
![]()
prvo dignem sa cd-a win,pa driveri itd na to sam mislio 1000000000 puta,ne da sam resetiro komp 1000000 puta.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
jesi skeniro druge diskove sa nekim dobrim anti virusom ne mislim onaj na kojem ti je win xp nego druge diskove ako nisi odradi to........jesil pravio neki backup sa temp podacima nakon instaliranja windowsa jer ako jesi moguće je da je u pitanju ono što ti je vaxter već napomenuo
|
![]() |
![]() |
#7 |
Veteran
|
![]()
Backup nisam radio,od jučer nisam ni palio druge diskove,sumnjam u grafičku karticu i SP2.
Ali sve me nekako vuče samo na SP2. |
![]() |
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
|
![]()
Koja ti je graficka kartica ?
|
![]() |
![]() |
#9 |
Godfather
|
![]()
Da li si dozvolio Exploreru da prodje, kada te je firewall pitao?
Imash li instaliran ATI Catalyst?
Favoriti |
Oznake |
sp2, windows |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|