|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 08.04.2009
Mjesto: Tuzla
Downloads: 1848
Uploads: 26
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 37 puta u 35 Postova
Instrumenti: Korg Pa1x,2x,Triton Extreme
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
poz da vam javim imam korg pa3x vec 6 dana i silno sam ga probao sa istim setom kojim sam imao na pa2x,medjutim kao sto neke kolege kazu frekvencije su jace,ali pojo sam gov.... da izvinete sto sam je kupio svaka cast sve je ok,ali zvuk nije bas kako sam ocekivao meni se cini da je isto ima dosta toga novog,kao prvo za pohvalit je vokoder,ima novih gitara,ali je to isto po meni,eto i neke kolege su rekle,platio sam je 2700 eura kod nas je vec u prodaji u artistu,i mislim da je jos kuplja kod njih ali otom potom,oblik i sve ostalo je sila nemam rijeci vise mjesta i ostalog vise memorije,ali eto nema sta da Rade korgove firme pa se natjecu ovi sto prave tyros 4 pa hoce i ovi korg pa3x to je natjecanje firme,radim sa istim setom od pa2x 78 mb,i moram ga dosta doradit jer su na nekim ritmovima skoro svim jaci bass kontre podloge i tako dalje,eto moje misljenje,sto se tice efekata boja i ostalog to je vec bolje,ako je neko isprobo jos zesce neka javi,ovo je moj misljenje kolko sam stigo isprobat na brzinu ostalo je da se radi pa ce se vidjeti napredat pozz za sve.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Samo da ne bude sto juznije to tuznije, za te novce
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Uporedjivati Pa800 i svaki drugi model pre Pa3x je totalna glupost!Pa1xPro bolje zvuci od Pa800 i da ne teram sad dalje a zvucni napredak ete videti kada lepo uzmete sint pa ubacite isti set od prethodnih modela ali kad ga sredite po njegovoj volji,znaci onako kako to treba uraditi na Pa3x a to je sto je skup opravdano je skup drugari!Vredi svaki dinar!!!
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 23.04.2010
Mjesto: Prigrevica
Downloads: 507
Uploads: 1
Rekao HVALA: 26
Zahvalili mu 28 puta u 25 Postova
Instrumenti: Pa3X 76 i Korg Triton Le
![]() |
![]()
Zelim da dodam na to sto marco zeli da kaze....po meni je u redu porediti jedan set na dvojci I na trojci I to sto kazete da zvuci isto slazem se,ali zasto neiskoristtite mogucnosti koje daje pa3x sa novim efektima I obojite ekvilajzerima,iskoristite sve te sminke sto kazete.....zacinite taj set sa tim stvarima I onda uporedite sprave jer bi to bila realna uporedba! ovako nismo nista dobili kad smo uporedili dva ista seta sa istom postavkom....pratio sam marcove postove I on je upravo to radio,prepravljao je svaki ritam I zacinjavao ga pa3x sastojcima,i zato tvrdi da zvuci bolje!
Sent from my Desire HD using Tapatalk Promijenjeno od zoric (28.07.2011 u 10:47 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Dajte da cujemo to sto kazete da zvuci bolje?
|
![]() |
![]() |
#6 |
Kao kod kuće
|
![]()
I ja cekam snimke,to sto je Marko okacio jedino malo drugacije radi dobos malo ga je obojio drugacije sad je lepsi,ali sam sound ko kaze da je siri i bolji,slozicu se ako me uveri u suprotno,dajte te snimke da cujemo,kacite,eno i mali Aladin ima trojku i kacio je snimke nista nisam cuo sto vec nisam na pa2.
I nemojte me pogresno shvatiti,nisam protiv pa3x,ne kazem ja da ne valja sprava,dizajn mi se strasno svidja,povecan broj usera takodje,ali kazem da odnos cene i to sto daje nije realan u odnosu na prethodni model.Za tih odprilike 1000e vise sam vise ocekivao,evo i dalje ga testiram na poslu igram se sa eq,ovim onim,ali nista specijalno ja jos ne cujem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.03.2008
Mjesto: Knjazevac
Downloads: 1265
Uploads: 21
Rekao HVALA: 46
Zahvalili mu 77 puta u 67 Postova
Instrumenti: KORG Pa3x
Interesi: Pevanje
![]() |
![]()
Slazem se sa Vuletom,dajte snimak i kraj.Iskreno mislim da dati 1000 i kusur evrica za bolji vokoder na pa3 ne isplati se i gomilu podesavanja od kojih mozes jos vise da zbunis samog sebe i zaboraviti kako to treba stvarno da izadje,po svim snimcima koje sam dosad cuo zvuk u globalu nisu nista promenili,to je taj zvuk sa dvojke...Da se razumemo bolja je trojka ali ne za toliku razliku u ceni!!!Ja se ne bih zurio da imam pa 2x
![]()
![]() |
#8 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Pa nista eto vi napravite na vasim klavijaturama neka zvuci kao Pa3x i ja cu da vam poklonim moj istog momenta posto je to isto po vasoj prici,useri svakako ne uticu na zvuk.promena rasporeda dugmica i "fabricke boje" koje niko ne koristi i to!
![]() ![]()
Marco Promijenjeno od Marco7 (28.07.2011 u 11:19 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Vredan član društva
|
![]()
Zasto neko ne uzme pa2x i 3x ..da snimi jednu istu stvar sa obe klavijature,
da uzme maximum sa obe klavijature i da to snimi i postavi,pa da cujemo te napretke u koje nam doneo pa3x,i da uporedimo. Ne znam koliko bi tako nesto bilo merodavno,ali ovako svako ce da prica da je dobra ili losa,da opravdava cenu ili je preskupa.
![]() |
#10 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 23.04.2010
Mjesto: Prigrevica
Downloads: 507
Uploads: 1
Rekao HVALA: 26
Zahvalili mu 28 puta u 25 Postova
Instrumenti: Pa3X 76 i Korg Triton Le
![]() |
![]()
Upravo o tome I govorim,zamstiti I jednu I drugu kljavu pa da vidimo.
@svrakan E brate da mi je takav posao kao tvoj radio bih 24 sata! ![]() Sent from my Desire HD using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|