|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
![]() |
Nema ovde puno majstorije, sve mozes sam osim ovog dela koji treba da ti uradi strugar a nije tesko ni skupo.
Izvadi se gumeni deo na pecaljki po kome te obicno i udaraju i onda pecaljka moze da se uvuce do kraja i da ne viri van stalka. Medjutim, ako si visok a jesi koliko se secam,i jos ako stojis kad sviras, onda ne mozes podici pecaljku dovoljno jer zapne u onaj deo gde se podesava visina. Za manje muzicare i one koje sede, ovo je vec resen problem ali za vise i stojece, treba uraditi ovaj dodatak. MAda, treba ga uraditi u svakom slucaju, ne znas kad ces stajati a kad sedeti. Sve ovo staje u Spider futrolu bez problema plus pecaljka stiti neki efekat recimo koji moze stajati na stalku (prilikom transporta) a moze se tu nositi i neka manja kutija, recimo pilot ili sl. Prva slika: Ovako izgleda stalak na nastupu. Druga slika: Izvukao sam ga malo da se vidi. Nasao sam neki cetvrtast chep ali ni on ne stoji lose. ![]() Btw, ne postoji stalak u mojoj kuci koji nisam prepravljao, za svaki je morala da radi brusilica ili bonsek... E, da, i na ovom Spideru pored ove intervencije sa pecaljkom, uradio sam i dodatke da mi obe ruke stoje vodoravno, bez pada. Ako treba nekome, postavicu slike da vidite kako to izgleda.Pozzz P.S. Ako se ovaj deo na pecaljki uradi i malo duze, moze se kasnije vratiti i originalna guma (chep) i opet te ne mogu udarati ali se ne sme preterati u duzini jer nece stati u Spider futrolu. Ugao ovog delica ne treba biti 90 stepena, nece funkcionisati, treba biti veci ugao, tacno ne znam ali odprilike se moze videti na slikama.
JBL! Promijenjeno od Beethoven (23.02.2011 u 23:12 sati) |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.07.2008
Downloads: 2589
Uploads: 0
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: Korg Extreme,Roland XP30
Interesi: Sex,droga,alkohol...sve sto vole mladi
![]() |
ovako mi nece scena izgleati u skorije vreme 23.10.2010
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 57
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
Evo,nisam se ovdje do sad prijavljivao..Izgleda ovako:
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Vredan član društva
|
@makso68
Sve je ok,lepo skockano...samo brate ovaj crveni kabal bas bode oci!!
|
|
|
#5 |
|
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 17.07.2008
Mjesto: Ljubljana,Varaždin, tu i tamo,posvud pomalo
Downloads: 76
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 52 puta u 46 Postova
Instrumenti: Wersi Ikarus X1, Roland Fantom G6 , CME UF50
![]() |
Evo kako je izgledala scena prije dva dana-Grand Hotel Sava-Rogaška Slatina
|
|
|
#6 |
|
Banovan!
|
Evo slike mojih raznih nastupa...
![]() Iskreno nemam ni jednu frontalnu sliku sa nastupa ge se vidi ceo bend i oprema, ali cim bude stavljam...posto ja nemam kad da slikam
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Vredan član društva
|
@doktor87
Pa i ja bi voleo ovakvu "scenu"kako tvoja slika br 4!!! ![]() ...btw ta slika bi trebala da ide u rubriku "ajde da se hvalimo" P.S...a zamisli da si teka svirao "prezidenta"! ![]() Sry za offtopic,khmm...nastavljamo sa temom
https://t.me/pump_upp Promijenjeno od Simke (26.02.2011 u 15:22 sati) |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Banovan!
|
Hahaha
Nema tu sta! Da bi islo u tu temu moram stvarno jednog prezitenta da nabavim pa onda ) Inace to mi je devojka...tako me je napila te veceri na rodjendanu njene drugarice da nisam osecao prste, sami su svirali... Naravno posle smo znojem izbacili sve!
Promijenjeno od Dell (26.02.2011 u 18:17 sati) Razlog: obrisan citat |
|
|
|
![]() |
| Favoriti |
| Oznake |
| izgleda, kako, nam, scena |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|