|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Ovaj baš voli da kuca
|
Sinoc smo svirali u jednoj kafani, tu inace svira jedan bend sa onim fazonom - ozvucena akustika, ali imali sinoc neku tezgu pa nas zamolili da ih menjamo. Mi radili akustiku (ne ozvucenu). E sad, na sta se ja tu zalim? Ljudi moji, ono nije kafana, ono je vrtic! Pa ja sam siguran da bar 40% gostiju nije trebalo po zakonu da dobiju alkoholno pice, klinci i klinke, bilo ih je valjda 70 - 80, deru se i galame kao da se sa dusom rastaju (pevaju valjda, sta li), vecina pijana, devojcice ljuste tekilu u kolicinama koje bi i odraslog coveka osamutile... Nisam dinosaurus, sve mogu da razumem, 20 godina kako radim ovaj posao, ali na ovakve stvari nekako ne mogu da se naviknem. I svi agresivni, drcni, kao da su sami u kafani, sve hoce samo za njih, odmah i sad... kad bih morao po ovakvim mestima da radim stalno, batalio bih svirku. Hvala Bogu, ima jos ozbiljnih tezgi i restorana pa ne moram, ali dobra je tema za razmisljanje. Sta ce biti za nekoliko godina?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Vredan član društva
|
Ja sinoc trebao da radim u jednom"jakom"klubu u Bgd-u,sve ugovoreno i zavrseno,i zove menadzer oko 20:00h,i kaze da od svirke nema nista..desila se neka laksa havarija jer su popucale neke cevi(ko zna od cega) i dok se ne sanira nece ni da radi taj klub! A bas sam bio extra raspolozen da svirku izdrmamo zestoko do jutros!!
|
|
|
#3 |
|
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
![]() |
caka012
E,moj druze,ne staj mi na muku,ja danas nemam svadbu pa moram u jedan kafic.Isto tako kao kod tebe,a ja blenem,nemogu da verujem,kao pravim se da je to normalno,ali brate bilo je i pre opijanja,ustalom za to i sluzi kafana,ali ovo sad!!? Sad iznose klince,pa ih sutradan nalaze po jendecima i portunima. Valjda nema narod novaca,pa klinci se malo "stimulisu" pomocnim sredstvima da ih brze uhvati,i svi bi da pevaju,svi bi da lome i izbacuju klavijature i opremu...strasno! Ali sta cemo,raditi se mora,zato samo napred! Pozdrav svim forumasima! ![]() Dodato: Simke! Nemoj mi o tome molim te,meni klincu taman (pre 3-4 dana) prosla prehlada,temperaturu imao 7 dana ,upalu krajnika,ludilo,uhvatilo zenu,mali otisao par dana u vrtic i evo ga jutros ponovo poceo kasljucati i smrcati-poludecu! I moj je imao upalu srednjeg uha,i izgleda da je od krajnika. Lekari predlazu da ih operisu a ja se dvoumim>Ludilo! Promijenjeno od VUNIMRAV (26.02.2011 u 13:23 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
|
|
|
![]() |
| Favoriti |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|