|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Veteran
|
![]()
Hvala na pomoći,riješio sam problem.
Riješenje za neke koji imaju takav problem:kad sam napravio update windowsa,ušao sam u njegov direktorij i vidio puno skrivenih (hidden) foldera,pošto sam od početka više sumnjao u SP2 negu u hardware išao sam pregledavati te foldere.Sjetio se da me je windows upitao za onaj Security centar da mi blokira ili odblokira Windows Explorer,a u jednom od tih foldera sadržavao je fajl explorer.exe -krenuo sam uspoređivat veličinu i datum orginalnog i onog iz SP2.Primjetio sam da su različite veličine i datuma (mislim na explorer.exe). Kopirao ja taj explorer iz hidden foldera u Windowsov direktorij,resetirao komp i od tad sve radi najnormalnije. Hvala vam svima. Pozdrav. |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
|
![]()
Eh da zaboravih reć -u windowse sam ulazio prije nego što sam otkrio u čemu je bila stvar sa SP2 na sljedeći naćin: kad sam upalio komp i sve se smrznulo pritisnuo sam CTRL+ALT+DELETE i otvorio se onaj sistemski prozor i odabrao opciju LOG OFF,pa kad se odlogiro ja sam se ponovo prijavio i tad je sve ok bilo.
Nakon riješenja iz predhodnog posta ja više ovaj princip (ALT+CTR.....) mogu zaboravit. ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Godfather
|
![]()
hehehehe
![]() Dzaba nama, tranzit, nasheg dubokog teoretisanja! Chovek reshio problem, i nije imalo veze sa ovim shto mi prichamo! ![]() Tek sam posle video da su slike sa THG-a... Ako oni kazu, onda je tako! ![]() Moguce da se i ovaj neshto spetljao. Vec danima radimo na ovom sistemu, i na kraj smo zivaca, a o pameti da ne pricham... Josh i 1000 pitanja na sve strane, a kad vidim da niko ne odgovara shta da radim... Konachno sam vecheras priveo sve kraju, tako da je sad malo lakshe... ![]()
#4 |
KRVAVI
|
![]()
Ha,Ha,sta sve coveku napricaste,mozes knjigu napisati!!!A on isp'o najveci strucnjak!!!
Favoriti |
Oznake |
sp2, windows |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|