|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 06.10.2007
Mjesto: Balkan bre
Downloads: 445
Uploads: 12
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: PA1X 96mb + usb
![]() |
![]()
Ne nismo mi muzicari, ja sam samo posao da odnesem tetki lek
![]()
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 20.01.2011
Downloads: 239
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
Forum je sasvim Ok, u pravilniku sve jasno pise pa me cude pojedninci sa nekim bezveznim pitanjima. Ali doduse nismo svi isti i nerazmisljamo svi isto. Pozzz
|
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Objasnio sam kolegi @matrix_mo neke stvari na PP,i ne zelim da bilo sta ovde komentarisem u vezi toga ovde!Dodacu samo da kad neko napise akorde iz pogresnog tonaliteta,ili ne stavi crtice posle svakog akorda,onda taj tekst ispada los,i onda se desava da akordi nisu dobri,pogresno napisani itd....Zato potenciram na tome da se napisu akordi iz original tonaliteta(nisu obaveza),i da svaki akord bude na svom mestu,i da se akordi vezuju sa srednjim crticama.Ja sam ispisao brdo akorda i svako ko zeli da pise akorde,moze da vidi moje akorde,kako to treba da se kvalitetno i konkretno uradi,da bi olaksali onima(uglavnom pocetnici)kome je to potrebno.
@muzicari Sta Vi znate jos osim"lepo"nice"fino"...?!!!
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Smeta mi samo to sto dok sam napisao malo veci post i kad sam bio gotov htjedoh da ga postavim iskoci mi maska treba ponovo da se logujem i pisi iz pocetka,a ja vec zaboravio sta sam napisao predhodno i ne znam vise da ponovim a bas se oznojio trudeci da sto bolje sastavim post
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
@zeljko
ahhaahah i meni zna tako bit, ali ja to sve kopiram sto napisem, refresh-am, post reply i paste i gotova stvar ![]()
#6 |
Godfather
|
![]()
Izloguj se sa foruma, izbriši kolačiće, pa se uloguj preko portala i rešen problem.
Bitna stvar, čekirajte da Vas forum zapamti.
#7 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
heehhe pa i ja sam prosli put tako kopirao pa se ponovo logovao ali ovaj put sam zaboravio a napisao roman,pa mi bi malo krivo ali nema veze ako tako treba i ja sam za,jer sigurno ima neki razlog zasto je sad tako nastimano da se za krace vrijeme ako neko nije aktivan izbaci i mora ponovo logovat...Znaci prvo pisat poslije kopirat i ako me je izbacilo..opet login i ubacim ono sto sam kopirao
![]() ![]() @Vaxter a sta je kolacic ? ![]() Promijenjeno od zeljko (18.12.2011 u 13:01 sati) |
![]() |
![]() |
#8 |
Godfather
|
![]()
Cookie koji pamti browser.
Probaj prvo da se samo izloguješ sa foruma, i uloguješ preko portala. Idi na http://www.yu-midi.org/login.php , ali tek nakon što se izloguješ.
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|