|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 28.08.2009
Mjesto: tamo amo
Downloads: 1605
Uploads: 45
Rekao HVALA: 76
Zahvalili mu 69 puta u 67 Postova
Instrumenti: prangije
Interesi: tehnika
![]() |
Evo odgovora ,,, Da bi iskonvertovani ili napravljeni od midi fajla bio isti kao u aranzeru fabricki , mislim po jacini , treba da kreirate mapu , tj reference map u stw. To se radi tako sto se 10 ritmova iz vaseg sinta uvedu u stw u na zadato mesto , ja sam postavio a dwn prvi deo upustva za STW tamo vam sve lepo pise .... Tek kada kreirate reference map , onda konvertujte do mile volje i pravite ritmove. pozdrav
|
|
|
|
#2 |
|
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 19.02.2011
Downloads: 128
Uploads: 0
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 13 puta u 10 Postova
![]() |
@gagan Hvala vam kolega na odgovoru. Ja sam vec napravio reference map, ali i sa ucitanim reference map i dalje postoje razlike u jacinama.. Jednostavno, kada na nekom ritmu pojacam npr. bubanj na 127 on je i dalje tisi nego bubanj na nekom drugom ritmu pojacan na 127( pa cak i na 100-110). Da li je mozda potrebno jos nesto podesiti (maximum expansion factor, ovde na apply tabu ili nesto drugo) ili bi to trebalo da radi bez problema tako? Ja sam razmisljao da u cubase-u pojacam sve trake na maksimum, pa da onda konvertujem midi u ritam i kasnije smanjujem jednu po jednu u klavijaturi do odgovarajuce jacine, ali nisam siguran ni da bi to urodilo plodom... Hvala jos jednom svim kolegama dobre volje.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Odomaćeni član
![]() |
Poverite vrednosti u referece map , doterajte kako vam odgovara i sacuvajte promene i to je to , nemoguce da nije u redu al ako vam treba dalja pomoc tu sam , odgovoricu vam .
|
|
|
|
#4 |
|
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 19.02.2011
Downloads: 128
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 13 puta u 10 Postova
![]() |
Proverio sam sada Reference Map.. Ja sam isao na to (kad sam ga pravio) da sto vise fabrickih ritmova ucitam, kako bih imao sto vise instrumenata u reference mapi. To sam radio tako sto sam pravio desetak reference mapa od po 10 ritmova, pa sam onda njih jednog po jednog merge (spajao u jedan) i dobio svoj konacni reference map. To mozda i nije lose, medjutim na kraju mi je ispalo da je npr. steel guitar u nekom od tih ritmova bila jako tiha, a u nekom jako glasna i dobio sam volume, velocity i expression u rangu od npr. 30 do 127- za tu gitaru - u prevodu, nista mi i ne znaci.. Takodje i expansion factori su mi bili 4,5,6..kako koji, tako da sam u sustini imao uradjenu reference mapu, a kao i da je nisam imao.. Uradicu sada jednu mapu od 10 pripremljenih ritmova kao sto ste napisali u Vasem uputstvu i to bi trebalo da radi..
Hvala Vam puno kolega Gagan! |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Odomaćeni član
![]() |
Postavicu upustvo za reference map
|
|
|
|
#6 |
|
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.10.2007
Mjesto: Munchen
Downloads: 5022
Uploads: 58
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 11 puta u 7 Postova
Instrumenti: Korg Pa5X
![]() |
Volio bih da ima uputstvo za referenz map,mozda ce mi biti jasnije,ali i dalje ne znam odgovor zasto mi SW-mijenja Velociti u event editu,i to je samo kod korga,kad konvertujem za rolanda ili yamahu sve ostaje isto,iako imam najnoviji SW-koji nije krekovan vec kupljen.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 08.09.2010
Mjesto: BanjaLuka
Godina: 43
Downloads: 304
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: korg pa60
Interesi: Pomozi ljudima,a ljudi ce pomognu tebi
![]() |
kolega ako ste u mogucnosti,da na postavite upusvo za reference map,takodje bih vam bio zahvalan,a nadam se da ce isto tako mnogim kolegama koji zele da rede ritmove biti veoma koristan hvala unapred
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Odomaćeni član
![]() |
Kolege , pre nego sto uvedete 10 ritmova u reference map , morate ih obraditi do savrsenstva , tek onda ce vam rezultat biti dobar , i jos nesto ,,, moracete da sredite neke parametre u ref map i naj vaznije da na stranici gde vam je ponudjeno da sacuvate odradjeno treba sledece. Na stranici apply parametre postaviti na 1 sve sto vam je ponudjeno , tako da necete imati odstupanja , secno . pozdrav .JA ZA JAMAHU IMAM REFERENCE MAP I SUPER RADI ,,,,,
|
|
|
|
#9 |
|
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 22.11.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1181
Uploads: 72
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 89 puta u 85 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3
Interesi: Bike i Muzika neprofesionalno
![]() |
@gagan
Gagane a sta je sa style works uputstvom II.deo ?
|
|
|
|
![]() |
| Favoriti |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|