|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 06.10.2007
Mjesto: Balkan bre
Downloads: 445
Uploads: 12
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: PA1X 96mb + usb
![]() |
![]()
Ja koliko sam razumeo decko je rekao naprasno mu se izgubi desna ruka.... da je do klizaca... uvek ima ono krcanje i nije bas toliko naprasno, ovo me asocira na kvar koji sam ja imao sa hladnim lemom.... mene je 20-tak eura kostalo da mi serviser nadje i prelemi kontakte negde na ploci. To se moze desiti na bilo kom elektronskom uredjaju i nije nista strasno.
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 29.03.2005
Downloads: 817
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
![]() |
![]()
Kod Korga Pa1 slideri nisu klasicni analogni volume klizaci, to su digitalni klizaci koji ne prenose zvuk nego samo digitalnu informaciju. Tako da nemoze da krci ni pucketa. Digitalni klizac kad ima problem daje cudne informacije, skace mu vrednost gore dole al ne krci. Ili se desi da posalje informaciju "0" i to je znak da zvuk ne izlazi. Jedino glavni Volume klizac za citavu klavijaturu je klasicni analogni klizac (poteciometar) kod Pa1. A posto mu prekida samo desna ruka mislim da je do ovih digitalnih klizaca, jer oni se daju namestiti samo za desnu ruku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 16.03.2011
Downloads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Evo sad sam je doneo sa reistaliranim programom i nakon 2 minuta desilo se isto.Naprasno je prestala desna ruka.- Medjutim kada sam prikljucio pedalu
ekspresin proradila je kao da se nista nije desilo. Imali neko takvo iskustvo šta se desava Da inace iz Nisa sam,Pozdrav svima |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Kao sto sam vec jednom predlozio promeni funciju slider sa expression na nesto drugo, posto kako mi izgleda je 99% do expression slider.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 16.03.2011
Downloads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
ovo je čudo!!!!!!!!! isključio sam pedalu i evo radi ali dokle videcemo! da ne poveruješ. Hvala svima koji su se svojim savetima trudili da mi pomognu.Obzirom da je od nedavno imam,zna li neko neki sajt ili već šta gde bi mogo da skinem uputsvo za PA 1x na srpskom
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
E ovako jest da nemam Pa1 al sam pogledao u engleskom uputstvu. Ides na "Global" pa onda na "Controllers". Na dnu imas sad tri stranice, ides na "Assign Sliders". E sad imas dve rubrike "Assignable Sliders A" i "Assignable Sliders B" tebi je sigurno negde nastelovano "Keyboard Expression", najverovatnije pod "Assignable Sliders A" 1:Keyboard Expression, to moras promenuti najbolje na "off", gde god da ti je "Keyboard Expression" promeni ga na "off".
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|