|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 01.04.2009
Downloads: 48
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 90 puta u 46 Postova
![]() |
![]()
Svakako da ce stvako dobro odvagati da li vrijedi uloziti novac u novu spravu ako stara radi vec dobro. Takodje za sada se nemoze izvrsiti objektivno poredjenje jer poredjenje na osnovu podataka i slike ne govori mnogo. Moji razlozi za prelazak na PA3 su vec vidljivi na slici pretpostavljajuci da ce kvaliteta izrade i zvuka biti na nivou PA2.
Razlozi: 1. svidja mi se ideja prebacivanja PAD sekcije nalijevu stranu jer je pristupacnija ritam sekciji kao i dodavanje lampica da se zna koji PAD e u upotrebi. 2. Cetiri FILL mi je bolje imati nego 3 jer mi dajevise opcija u varijaciji prelaza izbjegavjuc monotoniju istih FILL. 3. 3 assgnable switch za DNC i druge kontrole 4. Prekidaci za UPER 1,2,3 i LOWER su opcija koju sam odavno ocekivao i trazio od Korga zbog brze kombinacije i promjene instrumenata u zivoj sici. Pored tog prekidaci su na desnoj strani i lako pristupacni u svirci. Dovoljno je sam dok svira ispruziti prst i promjeniti instrument. 4. Sva dugmad/komande za lijevu i desnu rukus pomaknuti blize tipkama i pristupacniji za brze promjene dok sviras. Evo to bi bilo par reklo bi se tehnickoh sitnica koje meni prestavljaju razlog za prelazak na PA3. Pored ovoga najvaznije od svega je da postoji 61 kayes verzija koja ce mi olaksati putovanja a dati sve mogucnosti koje imam i na 76 verziji. Dodato: Prijatelj koji radi u Gitar Cntru u USA kaze da je ocekivana cijena za 76 tipki 4000. To svaki clan moze provjeriti ako nazove bilo koji gitar centr u USA jer oni svi imaju iste cijene i PA3 klavijaturu u sistemu. U Kanadi se cijene vec znaju i ranije su predocene u postovima. Promijenjeno od keyboards (18.03.2011 u 17:13 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ajd da sacekamo pa da vidimo
Ovo su astronomske cene medjutim prema tamosne standarde ok a mi balkanci ku*ac pahovan ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 16.11.2007
Downloads: 534
Uploads: 4
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 13 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
poz kolege, za vase informacije Korg pa3x je povucen sa trzista zbog softverski problem ...ja sam narucio njega iz USA i nakon par dana javi li su mi da je povucen i vratili mi pare
![]()
Sledeći član vam se zahvalio korgpa_800 za ovaj koristan post: | tonijo (17.09.2016) |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Lepo su poceli bogami, odmah pa problem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 16.11.2007
Downloads: 534
Uploads: 4
Zahvalili mu 13 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
pa dobro vidi to se deslio i sa pa800 kad je izaso samo onda je bio mnogo lagani problem nego sad ...ovo je zvanicno povucen sa trziste
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 19.05.2008
Downloads: 7
Uploads: 0
Zahvalili mu 101 puta u 95 Postova
![]() |
![]()
mene pa3x nije impresionirao,ne vidim pomaka u zvuku po demo snimcima,specifikacije ni u njima ne vidim nesto narocito,sve slicno,a puuuuuno skuplje,a ovaj problem im bas nije trebao,ako bude kakvih problema bice vjerovatno popravci puuuuuno skuplji nego na pa 800
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|