|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Banovan!
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio daisa za ovaj koristan post: | matrix_mo (03.11.2009) |
![]() |
#2 |
Banovan!
|
![]()
ehhh bas sto je ser cole reko!
stavrno me interesira na prvom mjestu semplove kako se cuju i koja klavijatura radi bolje sa semplovim ! naprimjer da mi se cuje guerrini koda stvarno svira guerrini ! ( barem skoro isto hehe ) mislim sa triton tr 61 sto ga vec imam i sa semplovim od neleta sto posto genailno zvuci , ali ocekivam vise od extrema ili triton studio! dali je moguce iz extrema ili studia vise izvuc od tr61 ???? eh sad dal se stvarno isplati jednu od njih dviju uzet ili samo naruciti od neleta semplove ?? hehehe ma da moram rec da mi se uzima treca klavijatura !!! zato sto nemam na tr u dosta mjesat sve sredit kako mi se svidja !! pozdrav roso hvala vam |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 11.06.2006
Mjesto: BiH,I.Sarajevo
Godina: 43
Downloads: 438
Uploads: 1
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Weltmeister Supita
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
Hvala na podrsci Roso,i ja stvarno nerazumijem interes za fabrickim bojama,kada mozes imata vrhunske semplove harmonika,duvackih instr.,gitara,itd.
A sto se tice EXTREME-a po meni se isplati uzet,i to bez dvoumljenja,jer on ipak ima vrhunsku sempling moc.Ja sada imam TR-a,ali u buduce imam u planu EXTREME-a,naravno dok se malo dodje do love! POZDRAV |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
extrem, korg, triton |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|