|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 23.02.2011
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Hvala na odgovorima zato sam i postavio ovi pitanje. Tek sam kupio korg pa2x pro i to je moja prva klavijatura u zivotu inache pa reko da nepravim sam sebi problem u pochetku.
Jos jedan puta hvala Promijenjeno od Jasmin75 (26.03.2011 u 11:27 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Ma ne diraj nista sto nije fabricki predvidjeno za uredjaj!Svi bi mi htjeli da budzimo svoje klavijature,da imaju par stotina mjesta za DK,da imaju RAM memoriju kao najjaci PC...Dzaba kad to nije predvidjeno za tu klavijaturu.Svakom prepravkom rizikujes dalju upotrebu klavijature i onda kad se nesto desi pitas se sto sam to radio.Onda bude kasno.A vjeruj,i kad bi imali sprave sa veoma mocnim karakteristikama uvijek bi trazili vise...Pozzz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Teme spojene.
Inace sto se tice ovoga .... i za pa50 ima modifikovan OS od pa80, pa radi. Pretpostavljam i sa ovaj da je tako nekako. E sad ko ima hrabrost i duboki dzeb pa ne boji se da isprobava neka ucita ...... to je individualno. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|