|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 11.10.2007
Downloads: 159
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Moj korg ima pa50 ima OS od pa80,da li to znaci da mogu koristiti style od pa80?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
PA MOZES I OVAKO DA KORISTIS STAJLOVE OD PA 80
A STO IMAS OS OD pa 80 TO TI NISTA NEPOMAZE NESTO PRETERANO POZDRAV
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 11.10.2007
Downloads: 159
![]() |
![]()
nesto sam za....bao na kavijaturi sad vise nemam OS od pa80 nego sam ga vratio na fabricno stanje pa50,gde sad da nadjem ponovo taj OS koji mi je bio?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pravi prijatelj foruma
|
![]()
Ako nisi napravijo bekap prije nego si vratio klaviaturu na fabricko stanje nema ga vise jer kad vratis sint na fabricke postavke sve sto je bilo u njemu se brise i klaviatura je ista kao kad ju kupis novu iz prodavnice.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 29.09.2007
Downloads: 57
![]() |
![]()
Imam problem sa single touch dugmetom.Da li bi mi mogli reci sta je zapravo funkcija tog dugmeta?U uputstvu pise da kad je upaljeno da se menjaju tonovi a kad je iskljuceno se ne menjaju.e problem je u tome sto se kod mene stalno menjaju?Da li je to problem kod moje klavijature ili mozda do operativnog sistema?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Suludi Moderator
|
![]()
Ukratko, SINGLE TOUCH kada je ukljucen i kada ritam promijenis onda on (aranger) automatski vuce STS boje (F1,F2,F3,F4) sa toga ritma. A ako ti je iskljucen normalno nebi trebio da vuce te boje sa ritma. A moze biti do GLOBAL i njegovog podesivanja ma da sumnjam da je to. Probaj da ucitas samo GLOBAL od bilo kojeg drugo seta i vidi dali ima promjene ako ne reinstaliraj OS a usput javi kako si proso!
Pozdrav,Alen! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 29.09.2007
Downloads: 57
![]() |