|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Ostalo Ono prateće opreme što do sada nije pomenuto |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Milane sta imas od opreme? Navedi tacno sta je sve u igri pa ce mo da "izracunamo" ;-)
Pozz
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Hvala gega, no kad je tu vec aleksandar koji je verovatno mislio na mene a ne na Milana, evo opreme koju koristim:
1 klavijatura, 1 dig. klavir, efx8, mackie srm450 2 x active, zig zeg 1x i to je to |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 28.08.2009
Mjesto: tamo amo
Downloads: 1605
Uploads: 45
Rekao HVALA: 76
Zahvalili mu 69 puta u 67 Postova
Instrumenti: prangije
Interesi: tehnika
![]() |
![]()
Bez 2Kw ni govora , samo aktivci cupaju minimum 1000W a mozda i vise !!!
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
2 klavijature maksimalno 100W, 2 SRM450 640W, mikser 30-40W...odprilike 800W!
Resenje: Furman M-10LX!..dodje nekih 150EUR,u toj klasi N°1! Imaj u vidu da ti "no name" stabilisatori pokvare kompletni sound...ali to je druga prica ;-) Pozdrav P.S. bez puno matematike: 1 faza shuko stekera 16A x 230V = 3680W
Sledeći član vam se zahvalio aleksandar72 za ovaj koristan post: | pedjajazz (28.03.2011) |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
Nema sta Aleksandre stvarno si precizan, nego gde u Srbiji da nadjem taj Furman M-10LX, daleko je germany!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]()
Ali to je obican stabilizator, meni licno je potrebno da koriguje napon tamo gde je los, znaci voltage regulator... Nesto poput Furman P-1400 AR E, samo je to mnoooogo para...
![]() Inace, nisam jos kupio korektor, cekam Sajam tehnike, pa cu da vidim ima li tamo sta...
![]() |
#7 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 30.12.2005
Mjesto: Sl.Brod
Godina: 37
Downloads: 803
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
Instrumenti: KORG PA4X
Interesi: Sviranje
![]() |
![]()
Isti stabilizator koji je na slici imam ja.
Spajam na njega 4 klavijature, korg pa800, korg pa500, dva korg tr. naravno kada sviramo ja i kolega. pojacalo 400W a radilo je i sa pojacalom 2x750w, mikseta behringer pro 2442fx suhi mikser, vocalist,. Znaci sve radi nigdje ne izbija. evo prosao sam tako vec 50-ak svirki. mozda i vise. Pomeni je taj stabilizator izvrstan.
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
|
![]()
@Millan
Onda ne mozes proci pored Furmana P-1400! Nadji ga polovan ili potrazi nesto polovno iz AR serije... Za svoje uredjaje koristim Showtec PSA-161/ 321 Ulaz Trofazni, pa mi razdeli faze na Shuko F1.2.3. Imam Volt/Amper indikatore i Fi osigurace za svaku fazu! Kad vidim da je neka faza preopterecena, promenim fazu i problem resen! Nedavno sam slao vakav uredjaj dole, za opremu koju kod nas rentam. P.S.Imajte u vidu da vam jeftini "stabilizatori" (negativno) uticu na generalni sound!
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|