|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Studijski Hardware Zvucne karte, Efekti, Analogne mixete, Digitalne mixete, Digitalni snimaci, Midi interface, Transport interface, Audio interface, Kompjuterske konfiguracije |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Godfather
|
![]()
Čim su VSTi u pitanju bitna je bolja zvučna, pa makar i ne bilo za live, a ovde je potreban live setup, koliko je meni jasno.
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 29.07.2006
Downloads: 826
Uploads: 17
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Tako je,live setup je potreban.Naime,imam Korga PA80 kojeg cu najvjerojatnije prodat zajedno sa Flash Card 8mb.Sviram vec preko 20 godina klavijature (uglavnom aranzeri) ali mislim da u radu s kompjuterom imam puno vise mogucnosti nego s klavijaturama i definitivno prelazim na MIDI.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Godfather
|
![]()
Za live je bolja varijanta koristiti LiveStyler, neki stek za VSTi i gomile instrumenata, nego sa Fruity Loops.
I ja sam FL koristio u početku, ali sada ipak postoje bolja rešenja.
![]() |
#4 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
Dali je kartica Audiophile 2496 dovoljno dobra za takav live setup ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pravi prijatelj foruma
|
![]()
Da ta karta ce ti odraditi posao dobro .Imas na njoj midi konekciju i latencija ce biti tolika da mozes normalno da radis sta zelis.Neznam dali sa njom dobijas i ASIO drivere ali mozes da koristis i asio4all i da bude sve ok.Neznam samo na kojem sistemu ces da radis jer tu moze da te zeza ako koristis neke VSt instrumente .Ako sta zapne da neznas dalje ti pitaj .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
Imam Windows 7 Home Premium 32-bitne.Probao sam do sad dosta VST-a(Kontakt,VSampler,Nexus itd) i sve radi bez problema.Koristio sam jedno vrijeme i Linux (Ubuntu),ipak sam se odlucio za Windowse jer mislim da su bolji za rad s glazbom (za sad).Pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|