|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Aca Lukas - Licna karta(Gm)®
Gm------------ O, jesi li to ti Gm-----------------Gis------ zena pred kojom klece svi Gis----------------------Gm- al', rekoh, neces uspeti Gm----------------------------------- za mnom ces zaliti, u bedi stariti Gm------------------------- od tvoga tako lepog lica Gm----------Gis------ nece ostati ni senka Gis--B-----------------Gis------- a ti, cuda gle, lepsa nego pre Gis--------Gm-------------------------- A ja case bacam po kafani, krvarim Gm------------------------------ trazim zid da glavom udarim Ref. Cm----------------------------- Napred, nazad, nemam gde B----------------------- licna karta prazna je Gis------------------------- samo tvoja slika stoji tu Gm----------------Gis--- da jednom kad umrem(bass Gis,G,B,Gis) ----B----------Cm----- po njoj me poznaju(bass C,B,D,C,Dis,D) Gm------------ O, jesi li to ti Gm--------------------Gis- srecna u novoj ljubavi Gis----------------------Gm- al', rekoh, neces uspeti Gm----------------------------------- da me zaboravis, da ces poludeti Gm------------------ i da ce posle mene Gm---------B---------------Gis- ostati bar trag na tvome telu Gis--------B----------------Gis- a ti, cuda gle, jace nego pre Ref. Gm------Es--B------------- Jesi li to ti, stara ljubavi Gis-----------------------Fm--------Gm- sta li ti se posle mene to dogodilo Gm------------Es--B------------- da l' si sretnija---il' pametnija Gis------------------------Fm--------Gm- sta li te je posle mene preporodilo
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|