|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
[quote=Vule;179712]Hvala Zeljko sto si se javio,da znamo bar na cemu smo,i izvini ako smo uvredili tvoj perzonlikajt,ma sta to znacilo
![]() ![]() ![]() ![]() Nego ti ne rece nigdje gdje si bio tacno i koji dan je to bilo?Covjek i kad bih htio da vas nadje ne bih vas ni pomocu interpola nasao ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Koliko znam Vule je jos tu u blizini, postoji jos prilika da se vidite Zeljko, pa otidjite, malo da popijete, druzite se, pa da vidimo slike druzenja yu-midi forumasa
![]()
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 22.11.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1181
Uploads: 72
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 89 puta u 85 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3
Interesi: Bike i Muzika neprofesionalno
![]() |
![]()
Jeste jos je u Münchenu kod kuma u Eichhörnchenschwänzchenstrasse 23/2
Zgrada odma pored vunovlakaca.....bio sam i ja vec tamo,lako je naci. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Kao kod kuće
|
![]()
Zeljko batali sad perzonlikajt,idi pij Pivo sa ljudima,i malo se druzi kad imas priliku,a veruj mi da ces 10000 posto promeniti neka razmisljanja o njihovim perzonlikajtima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
ko kaze da zeljko nece da se druzi??
![]() hoce covek, samo dok nadje eichhörnchenschwänzchenstraße 23/2 ... moj prijatelj stanuje tamo negde blizu, al kaze da zna gde je ta ulica al broj te kuce nema ... ![]() valjda nije lepo pogledao, ne verujem da je gega pogresno napisao adresu ![]() pozdrav
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 22.11.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1181
Uploads: 72
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 89 puta u 85 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3
Interesi: Bike i Muzika neprofesionalno
![]() |
![]()
Ma ja po secanju...... a ulaz je izmedzu pekare Brötschen ikafane züpfelzieher.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ne znam za vas, ali mene je u Munchenu uvijek najvise privlacila Scheidegasse ili Schonenuttenstrasse
![]()
![]() |
#8 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
a tek Dr.Kamstrasse? auu, mnogo lepo tamo ...
a kad budete dosli u bec, idemo na pivo! ima dobar kafic u Olgablaßmanovastraße 23/2 ![]() @vule stvar ukusa druze, al meni se minhen mnogo dopada kao grad ... zivio sam godinu dana tamo i meni je bilo lepo.. a i narod se mnogo razlikuje od austrijanaca tj. beclije ... simpaticniji su mnogo vise nego ovi proleteri u becu gradjani beca su na prvom mestu kad je u pitanju da nas gastarbajtere mrze ...
![]() |
#9 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
@grandija druze ta ulica koliko ja znam i ne postoji...nema je u google mapi kad sam trazio i nema veze
@vule da si rekao da si bio na marien platzu mozda bih te i nasao heheh nije daleko od mene tranvajom 4 stanice.. Za vasu informaciju idem i ja bas danas malo negdje na koju pivu posto je lijep dan..Pozzz Dodato: grandija sada nisu ni ovdje svabe kao sto su bili...poceli su da mrze sami sebe a da nece nas strance..pogotovu one koji ne pricaju dobro njemacki.....Pocela je velika borba za poslom....Ja znam posto sam cesto u drustvu nijemaca i cujem sta pricaju. Promijenjeno od zeljko (08.04.2011 u 15:03 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
@ Grandia,u redu je to da je nekome lepo zbog ovog ili onog,posao,drustvo,itd, ali grad kao grad mi je "onako",ima nekih delova koji su lepi ali sve u svemu mi nije po ukusu,zgrade kockaste,sve mi nekako "sindikalno". Od nemackih gradova ako si isao u Keln ili Dizeldorf znaces sta mislim kad kazem lep grad,ali opet sve je stvar ukusa
![]() @ Zeljko,ja sam ovde vec skoro nedelju dana,bio sam na Marienplatzu 3-4 puta vec,upalim auto pa gde me put nanese,ali sta to vredi kad smo te zvali a ti nas ignorises. Odo ja ujutru kod mog Brata u Mahrstrenk ![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
fotografije, vase |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|