Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Kompjuteri I Produkcija > IT Sektor

IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku

Tema zaključana

Alati tema Display Modes
Star 11.04.2011, 10:32   #1
zeljko
Banovan!

Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
zeljko befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

I kod mene radi i cubase,a i Vsampler bez problema...cak i styleworks i mikseta koja nije prije nekih par mjeseci mogla zbog drajvera,ali posto su izasli sad i ona radi bez problema...Koristim Windows 7 Home Premijum 64 bit....probaj druze prvo 7.Pa ako ne radi sve onda instaliraj XP,ali kosto kaze grandija prvo brenuj CD od windows 7 ako nisi dobio kad si kupio...Pozdrav
zeljko je offline  
Star 11.04.2011, 11:42   #2
outbreak
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 01.04.2011
Godina: 35
Downloads: 11
Uploads: 11
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 4 puta u 3 Postova
Instrumenti: Tyros 2
outbreak befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

još jedna opcija bi ti bila dual boot... tako da imaš dva os-a a kad uključuješ računalo odabereš koji os će ti se dignut...
outbreak je offline  
Star 11.04.2011, 22:08   #3
yamahapassion
Moderator

yamahapassion's Avatar

Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
yamahapassion befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Ljudi hvala vam svima na brzim odgovorima i savetima, evo da napisem jos da je to najobicniji netbook neki hp bem li ga, bio je tu na nekoj akciji pa sam ga zato i uzeo, procesor je intel atom 1.6, a ram memorija 1gb. Ja sam ga prvenstveno uzeo da mogu ici na net kad pozelim (da se ne koljem stalno sa zenom, hehe), i da imam sebi tako jedan privatni laptopic na kojem mogu drzati svoje podatke... a sad kad sam ga vec uzeo pomislio sam da bi verovatno mogao i izgurati koji soft sempler, jel se dobro secam da sam na jednom svom starom kompu gurao sve semplere i vise od toga sa nekim amd 2000 procesorom i 512mb ram-a, i nije stekalo ni najmanje latencije nije ni bilo (doduse imao sam MIDI to USB kabal koji nameravam ponovo da kupim), pa sto onda i ovo cudo ne bi moglo. Stvarno nemam neke velike zahteve i znam da ova konfiguracija nije za neki ozbiljniji rad, za to mi sluzi kucni komp koji ima odlicne performanse, a ovo bi mi dobro doslo ako bi mogao poneku boju pustiti, jel ipak komp je komp, mozes i muzike dosta ubaciti (mp3 matrice), tekstove lepo srediti itd itd.... Jos jednom hvala svima, windows 7 koji sam dobio u laptopu mi je u recovery particiji, tako da nista ne gubim ako pokusam sa XP posto cu to verovatno i uraditi, da vidim sto je vise moguce da ga rasteretim, a vama ljudi hvala na svim odgovorima pa ako uspem sta da uradim stavljam demo da vidite kako to zvuci live...

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Isključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 07:24

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije