|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Stalci Stalci za klavijature, zvučnike... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 13.04.2011
Downloads: 532
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 24 puta u 22 Postova
![]() |
![]()
Nisam nikad probao rampe ali mi ne deluju lako sklopive. Sviram stalno na razlicitim mestima pa mi je to jedan od bitnijih faktora - da bude lako sklopivo!
Ovo mi polako postaje nemoguca misija posto trazim stalak koji je lako prenosiv, jak, stabilan i na kom (kad nije sedeca svirka) donja klavijatura nije ispod 110cm visine. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Mislim da bi ti Rolandov V-stand ispunio sve te kriterijume, samo je malo skuplji, sa dodatkom za drugu klavijaturu mislim da bi izašao oko 260€...
Ovaj na slici, Hercules KS 410b, je dosta povoljnije rešenje, jedino što mu je maksimalna visina donje oko 93cm ( sa klavirom nešto preko 100) ali je oko 120€... Pa ti odluči ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 13.04.2011
Downloads: 532
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 24 puta u 22 Postova
![]() |
![]()
Hvala na brzim odgovorima!
Ovaj mi ne odgovara zbog visine a V-Stand bi mi zavrsavao posao ali ga nema za dve klavijature da se nadje kod nas. Dodato: Zna li neko gde mogu da se nabave ruke za drugu klavijaturu za Ultimate V-stand? Zvao sam Sky Music ali nemaju vise a posto se stalak vise ne pravi nece ni dobijati. Promijenjeno od Akordeonista (14.04.2011 u 02:13 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|