|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
|
![]()
probaj da resis problem sa ubacivanjem nekog drugog seta. ali jedino me buni zasto na midi-ju radi sve ok, a ovako nece, probaj da menjas OS
Promijenjeno od jestersband (18.04.2011 u 03:40 sati) |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio jestersband za ovaj koristan post: | cecaparis (19.04.2011) |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 56
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Idi na stranicu korgpa.com,skini Os 3.01 i resourses.Tamo imaš i manual na engleskom jeziku kako se to radi...Moraš uraditi potpuni reset klavijature na fabričke postavke..Vjerovatno se potkrao global sa greškom iz nekog seta..I,ubuduće upisuj setove,ali bez globala...Znači Load seta po folderima,bez foldera Global...Pozdrav i Sretno!!!
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio makso68 za ovaj koristan post: | cecaparis (19.04.2011) |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 20.02.2009
Downloads: 641
Uploads: 0
Rekao HVALA: 18
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros 2 Roland Fantom G6 Korg Pa1X pro
![]() |
![]()
Naso sam Os 3.01 ali imam problem sa flopy diskovima kupio sam nove i nece disc 4 dodje do 99% i stane.Da li mozda moze da se ubac i OS preko HD?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
Može druže,poveži USB kablom PA 1 X pro sa kompjuterom i skini to sa sajta.Onada ga samo laoduješ sa HD-a.Pozdrav!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 19.04.2011
Mjesto: Kanada
Downloads: 11
Uploads: 1
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: PA500,PA50,Gitaru, Harmoniku
Interesi: muzika
![]() |
![]()
ako je tacno za +4 poviseno sto posto nije pitch bend
ili je do operativnog sistema ili do nekog setinga koji stima po midi imputu ima isto i sekcija u globalu sa kojom mozes stimati frekvenciju note pa da podesis |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 02.04.2004
Downloads: 683
Uploads: 0
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 7 puta u 6 Postova
![]() |
![]()
Kako? jel treba sta pritisnuti OS se instalira iz boot-a i koliko ja znam samo automatski prepoznaje ako je sistemska disketa u flopy pogonu. Jel treba nesto pritisnuti?
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio xxl za ovaj koristan post: | cecaparis (28.04.2011) |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
Nisam siguran,nemam klavijaturu kod sebe(to sam radio na klavijaturi od kolege iz benda,ja sviram Tyros 2).Mislim da ideš na taster disc,pa na utilitis,markiraš fajl koji si skinuo,pa ga loaduješ...Gdje su ovi Korgovci?Pa,pomozite čovjeku...Ccccc,moram ja,zakleti Yamahaman,ovdje napamet pomagati...
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio makso68 za ovaj koristan post: | cecaparis (28.04.2011) |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|