|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Moduli Moduli raznih mašina, ritam mašine i problemi vezani za njih... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Smem da se kladim da ce ova sprava da bude hit za par meseci,samo da se muzicari dobro informisu o svemu a materijala vec ima dovoljno...a kome fali ritmova i boja tu je naravno www.rolandritmovi.com!!!
|
![]() |
![]() |
#2 |
Godfather
|
![]()
I meni se čini kao zanimljiva spravica.
Treba samo dobro istestirati i videti šta sve može, a čini mi se da množe stvarno puno. Dugo nije bilo sprava na ovaj fazon, a da su kvalitetne. Ovo, za sada, deluje kao pun pogodak. Idemo svi trk do Roland Planet-a na testiranje! ![]()
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
|
![]()
A da li ima opciju editovanja ili ti kreiranja sopstvenog ritma na samom modulu,ili moze samo da ocitava iz drugih rolanda?Tj,moje pitanje glasi da li ja kao buduci korisnik,kada izadje neka pesma mogu da napravim ritam na modulu,ne bitno da li peske ili preko nekog editora?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 13.04.2011
Downloads: 532
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 24 puta u 22 Postova
![]() |
![]()
Ni jednog trenutka nisam ni sumnjao da ce dobro zvucati ali i dalje ostaje problem pozivanja ritmova, performansa, solo boja itd.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Zasto problem? Vi znate nesto sto mi ne znamo?
Ne izgleda mi nikakav problem vrteti tockic i pritisnuti ga na odgovarajucem ritmu ili performansu. A modul ima i Video out tako da...za one koji vole krupniji kadar... |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 13.04.2011
Downloads: 532
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 24 puta u 22 Postova
![]() |
![]()
Pa nije problem kada treba promeniti ritam nekoliko puta za probu ili prezentaciju proizvoda ali kada zamislis da treba da vrtis tockic gore dole i becis oci na mali ekran ceo dan ili noc trazeci ritam ili boju koja ti zatreba. Na standardnim aranzerima se to izvodi pritiskom na jedno ili dva dugmeta sto pruza daleko veci komfor i opustenost u radu, pogotovo na duzim svirkama! Da ne budem shvacen pogresno, nemam nista protiv novih ideja ali ovo vidim kao manu ovog proizvoda!
Dodato: Kolega Vule, ako sam dobro shvatio vi radite u Roland Planet-u, da li biste mogli da uporedite zvuk Bk7m i GW8. Mislim da je ovo svima interesantno. Nisam nigde uspeo da nadjem kolika je Rom memorija Bk7m i E80, dok za GW8 na oficijalnom sajtu pise da je 256Mb. Promijenjeno od Akordeonista (22.04.2011 u 01:49 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 57
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Kolega,to o čemu pričate nije nikakav problem,samo je stvar navike..Kad smo već kod GW 8,isti je sistem izbora ritmova,kao na ovom modulu.Izabere se grupa ritmova, onda se dialom traži željeni ritam i potvrdi tasterom enter,a koliko vidim,ovdje je enter na dialu(znači još pristupačnije).I ja očekujem poređenje sa soundom GW 8-mice,mada je već rečeno da je zvučna slika kao kod E 80-ke,znači vrlo moćna..Vule je rekao da već fabrički ritmovi soundom prevazilaze i Korg PA 2 X..Pozdrav!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() Citat:
![]() Specifikacije sprava mozete sigurno pronaci na sajtu proizvodjaca ili na stranici Roland Planet-a,a sto se samog poredjenja zvuka izmedju ta dva modela,razlika je u klasi i to ozbiljna razlika,da sad ne otvaramo tu pricu. Modul je u stvari E80,to sam vec napisao negde,uporedite E80 i GW8 i sve ce vam biti jasno. Ostaje jos kod modula nedostatak kreiranja ritmova (mozda i postoji ali ja nisam stigao jos do te lekcije ![]() Sa Maksom se u potpunosti slazem oko ovog tockica,nikakav problem,samo stvar navike |
|
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|