|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Vredan član društva
|
Gism---------------------
Da sam znao otis'o bih Fis---------Gism nocas bilo gde Gism------------------------------- svakom sam se, svakom nad'o Fis---------Gism samo tebi ne Gism----------------------------- da l' me stavljas to na probu Fis--------------------- koliko bez tebe mogu E----------Es----------Gism-(Cism-Es) il' bi pice da mi narucis Ref. 2x Gism--------------------- Sto si dosla u kafanu Fis------------------------- da mi sipas so na ranu Gism----------Cism-------- a znas dobro da ne mogu E-----------Es- bol da izdrzim Gism-------------------------- sta trazis za mojim stolom Fis------------------------ zar se i ti hranis bolom Gism-----Cism------- ili mislis da cu pijan E-----Fis--Gism da ti oprostim Promijenjeno od Simke (26.04.2011 u 19:01 sati) |
|
|
| Sledeći član vam se zahvalio dejantb15 za ovaj koristan post: | STEFAN061 (26.04.2011) |
![]() |
| Favoriti |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|