|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Ostalo Ono prateće opreme što do sada nije pomenuto |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Kako mislite vjeran zvuk? Za koju vam je to upotrebu, koncert ili kafic??? Moj kolega kao i ja smo na svirci u kaficu probali, i vjeruj mi na "tonskoj" probi se culo prefantasticno kao i na ostatku svirke, zbog preampa za slusalice u mixeti... jedina je mana sto se tice toga da dosta mixeta ima 1 izlaz za slusalice pa tako i ova sto smo mi koristili, pa je pjevac stavio sebi in ear "sluše"...
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
@ Mirandess,ako sam dobro shvatio tvoj predlog,glupo je davati novac za pravi ear monitoring i slusalice,dovoljno je uzeti one sa pijace za mp3 player i super?
|
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
ne, zavisi jel' koncert ili je obicna svirka..... Nisam rekao da je "glupo", rekao sam da ne trosi novce, odnosno da (ustedi) novac,( da imam pare, prvi bi kupio pravi in ear)..., ako je vec za kafica(sto mogu predpostaviti) da covjek sto bolje prodje sa novcima..... A dobit ce opet dobar sound(u usima sa mp3 slušama)
![]()
Tko svira notalno, propao je totalno ![]() ![]() Promijenjeno od mirandess (06.05.2011 u 01:57 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
I sve to iz izlaza sa slusalice...ono na mixeti gde pise "phones"?
![]() Steta samo sto ove glupe mixete imaju samo jedan izlaz za "phones" pa moze samo jedne slusalice,to je veliki propust proizvodjaca. |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 15.12.2008
Downloads: 596
Uploads: 0
Rekao HVALA: 17
Zahvalili mu 17 puta u 16 Postova
![]() |
![]()
Radim u diskoteci trenutno pa zelim rijesiti problem preglasnog zvuka da pritom cujem konkretnije svirku odnosno pjevanje, svaki triler.A Zbog prevelike glasnoce,velikog prostora i buke ponekad cujem izoblicenje zvuka.A "vjeran zvuk" kolega @mirandess znaci, da na slusalicama zvuk ne odudara puno od zvuka koji izbacuje ozvucenje.To je razlika ovih obicnih Hi-Fi slusalica od marku na kojoj npr. uvijek ima dovoljno bassa, visokih uvijek i sve zvuci super,takve slusalice izbacuju uljepsan zvuk a kada ih skines i cujes pravi ton prepadnes se
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
Kod odabir InEar slusalica je primarno,koji ces instrument slati na monitoring.
Zasto? Svaki InEar ima odredjene specifikacije i namenu,tj predispoziciju za odredjeni instrumenat! InEar za bubnjeve zvuci neupotrebljivo za vokal,jos manje za gitare...itd. Hi-Fi slusalice zaboravi...."njente",zero!! Imam BOSE InEar,isprobao na PA sistemu zvuce neupotrebljivo,na HIFIju "orgazam"! Licno koristim InEar 4 komada,od slusalica, Sennheiser,Shure SE310,Hearsafe Moja preporuka za generalni sound(keyboard): Sennheiser IE4 Za vokal: Shure SE215
![]() |
#7 |
Drugar foruma
|
![]()
A je li potrebno neko "pojacalo" za slusalice ako se kace na aux kanal na mixeru?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
inear, monitoring |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|