|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Servis klavijatura - uradi sam Savjeti oko popravka, čišćenja, izmena dirki, mikroprekidača, napajanja i sl. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
1. Sta ocekujes da ti kazemo ?! ..... nosi u servis sta drugo. Trebaju se valjda zameniti ulaze za banane (ako nema i tehnicki kvar na izlaza). Ovo se recima nemoze popraviti.
2. Moguce je da prorade ako iscistis kontakte al i nemora da znaci. Posto kazes da neke ne rade uopce treba to elektronicar da pogleda. Sam sa ciscenje ne verujem da ces ista postici jer mi deluje dosta seriozno. A kad vec nosis zbog izlaze kod elektronicara nek ti sredi i ovo. Pretrazi forum, nacices iste probleme od ranije. P.S. Mozda ne trebam ovo reci al bolje mi je da budem iskren .... ja da sam bio na tvom mestu ne bih kupovao taj pa80. Jadno mu je stanje ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Sve se da srediti ,ali ti sam nikako to da radis . Samo servis...iskljucivo servis !!!
Ps;Bolje cak i neki elektronicar koji i ne radi sintove nego sam u krajnjoj nuzdi . Znaci pravac servis ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 07.11.2010
Mjesto: Split
Downloads: 464
Uploads: 0
Rekao HVALA: 9
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Evo bas jutros sam odnio u jednog servisera, elektronicar, servisira i klavijature, vec sam neke stvari kod njega radio samo ga se odmah nisam sjetio, rekao je da nije nista strasno, tipke su se zanecistile, a ovo otraga treba zalemiti, u ponedjeljak bi trebalo sve biti gotovo. Ja sam to unutra pogledao ali nebi se sam usudio ipak
![]() Hvala na odgovorima |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|