|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
|
![]()
To se i meni desavalo na korgu ,u pitanju je bilo neko integralno kolo koje regulise pojacalo ,tako nesto valjda ,uglavnom u servis i resices to . Nego stvar je u tome sto moze da ti se ''odrazi na izlaz'' tipa slab signal i tako nesto kao meni. Uglavnom nista strasno ,resi se.
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Dr.Artist za ovaj koristan post: | sinusze (19.05.2011) |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 23.06.2008
Mjesto: Beograd
Downloads: 373
Uploads: 11
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: Korg Pa3x
![]() |
![]()
Potrebno je da kupis dva kola, idu u paru, nalaze se na pojacalu klavijature! Lako ces da ih nadjes jer imaju dva velika hladnjaka! Nisu skupa, negde oko 800 dinara. Kada pregori jedno, nista se ne cuje na zvucnicima, a po pravilu se menjaju i jedno i drugo! Mozes sam da ih zamenis ili tv mehanicar! Nije komplikovano, samo prebaci onu pastu sa starog kola!! Imao sam isti problem!
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio sladjans za ovaj koristan post: | sinusze (19.05.2011) |
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 10.05.2011
Downloads: 25
Uploads: 5
Rekao HVALA: 7
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Hvala svima pokusat cu sto ste mi predložili
Dodato: Je li i kod tebe ista klavijatura Roland exr7 Promijenjeno od sinusze (19.05.2011 u 15:12 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|