|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Godfather
|
![]()
Vokoder može da šalje midi podatke klavijaturi.
Radio sam to kod sebe, pa mi je zato i palo na pamet. Kako sam bacio pogled na uputstvo, i oni rade preko vokodera. Ne vidim drugi način, a da se to izvede uz upotrebu mikrofonskog ulaza. To ako taj i koristi mikrofon samo za kontrolu ne znači da nije preko vokodera. Sam zvuk mikrofona se utiša, i koristi se samo za generisanje midi podataka.
Sledeći član vam se zahvalio Vaxter za ovaj koristan post: | drags (18.05.2011) |
![]() |
#2 |
Nishki
|
![]()
Samo tako je i moguce!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 12.10.2010
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Pozdrav svima jos jednom, nista pokusacu neki setting preko vokodera ima u knjizi za pa800 samo se na jednom mestu spominje na stranici 8 da neki setting cc#02 ili tako nesto, tu opciju klavijatura cita kao "breath controller" Hvala drugari ako uspem javicu vam ili ako neko uspe da namesti mozda moze da da neki savet kako namestiti pozdrav jos jednom i hvala za trud.
Dodato: Evo bas o cemu sam pricao: Sound Controller Y- As message.the above, but with the Joystick, assigned as the Sound Controller, pulled at least half-way back (value 64). The controller is turned off when the Joystick is released. This control is equivalent to a CC#02 (Breath Controller) Control Change Promijenjeno od drags (18.05.2011 u 01:39 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 30.05.2011
Mjesto: Banja Luka
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Guerrini President Oro Champion, Korg Pa800
Interesi: konobar
![]() |
![]()
Evo da se ubacim ovde oko mikrofona na Pa800, imam problem uklopio sam mic. u Line in ulaz ali kad ga upalim ne radi, da li ima neka caka negde u globalu i u Meni-ju da se dodatno podesi npr. un-mute oko mikrofona ?? kako bih proradio
Pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|