|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 07.01.2011
Mjesto: Skopje
Downloads: 23
Uploads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 12 puta u 11 Postova
Instrumenti: Korg pa800
![]() |
![]()
Malo pojasnjenje - ovlasceni distributer Korga kod nas tvrdi da se sada ugradjuju nove poboljshane komponente u Korg pa800 i da je problem sa Ram memorijom reshen. Znaci ovo vazi za nove Korg pa 800.
Dodato: @brezina, kad sam rekao da su svi semplovi tu kad upalish Korg pa800, znaci da to ide jako brzo posto ucitava iz SSD flash memorije - 32MB za oko 15-tak sekundi, a ne nekoliko minuta kao kod Pa1x. Promijenjeno od Alek21 (03.06.2011 u 09:40 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
#2 | |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
Ovim ste dali naslutiti da se ugradjuju neke nove komponente, nikako iste. Ali nema veze. Hajde recite mi koje su to onda poboljsane stare komponente zbog kojih se RAM vise ne kvari? Msm, nemojmo pricati neargumentirano - ja cuo pa znam. Kad nam odgovorite na pitanje, mocemo logicki zakljuciti da li ste u pravu sto se tice ovoga ![]()
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|