|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo... |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 15.04.2010
Mjesto: Kosovo i Metohija
Downloads: 87
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: pa 500
Interesi: U sve volim da sam upucen
![]() |
Samo napred care, kada nesto volis i uspeces u tome
Meni je u globalu sve super POZDRAV
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Odomaćeni član
|
Hvala kolege mnogo
Naravno, treba se sint jos doraditi, ali kada napravim usporedbu sada i prije 9 mjeseci.... pihhh Drasticna razlika. hvala jos jednom puno
|
|
|
|
#3 |
|
Odomaćeni član
|
Uz moravu vetar duva ima gresaka ali iz prve sam je snimio s tim da je nisam odavno svirao ![]() hahahaha i ovdje ima od 2:29 greska i jos po koja al "đe" bi ja bez gresaka
|
|
|
|
#4 |
|
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.03.2008
Mjesto: Knjazevac
Downloads: 1265
Uploads: 21
Rekao HVALA: 46
Zahvalili mu 77 puta u 67 Postova
Instrumenti: KORG Pa3x
Interesi: Pevanje
![]() |
Sve si bolji kolega jos samo klavijaturu malo da utegnes
|
|
|
#5 |
|
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 682
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Samo vjezbaj, nisi najbolje skinuo prvi forspil, pokazacu ti odakle sam ga ja skidao samo me cimni, a drugi slobodno sviraj bez terce, a u strofi samo upotponi brassom, drzis akorde
Sto se pjevanja tice, samo ne glumi kosmajca, jer tvoj stil je tvoj stil i sve 5
|
|
|
#6 |
|
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
opaa ... nisam bio duze na forumu pa nisam pratio demo sekcije, a ovo sto cujem od mirandessa mi se mnogo svidja ... napredak se cuje
![]() samo tako dalje ![]() pozdrav
|
|
|
#7 |
|
Odomaćeni član
|
hvala hvala momci, trudim se, nadam se da se to i vidi....
@ dell, ma kakav bola' kosmajac haahahaha a sto se tice svirke ima tu posla jos i sam sam svjestan, sto je najjace "ja sve cujem" kako to treba da zvuci, ali prsti isto kao da se ukoce kad sviram forspil.... kao da ih ne mogu pomaknuti.... valjda ukocenost sta ja znam... ima tu jos posla da se zglob i prsti fino opuste... al opet kad vidim da fino podbacujem prste i da napravim poneki trilercic sa 3 i 4 prstom, vidim ima nekog pomaka, al daleko je to jos od PRO u svakom slucaju hvalaaaaaaaaaa, bit ce jos snimaka.Dodato: Evo nesto malo novije
Promijenjeno od mirandess (06.09.2011 u 21:11 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Drugar foruma
|
Nisu loši snimci lep glas,u početku malo grešaka,ali ovaj zadnji klip me oduševio ova pesma od ivana zaka - bolja od najbolje
![]() Volio bih kad bi mi poslao ovaj beat,extra zvuci,pa ako moze na pp... Pozdrav sve najbolje
Promijenjeno od Dell (16.09.2011 u 17:46 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
|
|
|
![]() |
| Favoriti |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|