|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 16.09.2009
Downloads: 701
Uploads: 1
Rekao HVALA: 11
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Korg PA 800
![]() |
Promijenjeno od Doce (08.06.2011 u 18:48 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 25.02.2004
Downloads: 2047
Uploads: 0
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
Hvala Marko - dobro si objasnio sta sleduje posle pa2x
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Stvarno kod kuće
|
Nema na cemu
Doce druze ovi snimic su prvo losi tonski i ne pokazuju nikakvu moc ove klaviajture!Ako imas postavi ovako nesto da mogu svi da vide sta je prava moc!Evo demo kako se moze raditi sa vokalistom Ja sto duze radim sa njim sve sam vise i vise impresioniran ![]()
|
|
|
#4 |
|
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.05.2008
Mjesto: Beograd
Downloads: 134
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
Ovo je stvarno vec vrlo ozbiljno. Zaista dobar vokoder,pogotovo ako se klip preslusa vise puta.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Vredan član društva
|
U jbt,vokoder stvarno dobro radi!A bar po demo snimku drum setovi su nekako mnogo konkretniji i masniji u odnosu na prethodnike!Daj Boze da je tako i uzivo!
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Stvarno kod kuće
|
Klaviajtura je vrh jbg i opasno zvuci,znaci bez konkurencije verujte mi na rec
Slusao sam i T4 a Audyiu sam odavno iskljucio kao svaku opciju jer je previse plitka u odnosu na Korg,Yamahu i Roland,mozda sa nekim od starijih modela kao Pa1 ili T2 moze da se nosi a ovako je daleko iza . . . opasno su uradili Korg Pa3x,jeste sinteza DNC i ista je kao kod Pa2 i Pa800 ali verujte mi zvuk nije isti,osetna je razlika [lus uz sve to mnogo novih drum kitova sa naglasavam novim editingom gde se mogu izvuci sve finese koje su potrebne!Ozbiljna sprava i mislim sa korekcijama u OS u narednih 6-7 godina aranzer bez premca
|
|
|
#7 |
|
Stvarno kod kuće
|
Evo lepih vesti!Posto sam napisao na Korgovom forumu o problemima u Os vrlo brzo sam dobio odgovor da je sve sto smo zamerili tacno ia ce Paolo vrlo brzo modifikovati sve nedostatke i u vrlo brzom roku se ocekuje novi Os!Mnogo nas je i trazilo da se ubaci password pri paljenju klaviajture pa je moguce i to da se nadje na novom Os-u
|
|
|
#8 |
|
Belaj boy
|
Fenomenalan vokoder i uopste sprava koja ce dugo biti u opticaju,sigurno.
|
|
|
|
![]() |
| Favoriti |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|