|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
#2 |
|
Vredan član društva
|
Slobodan Vasic - Ne moras mi sve u oci reci (Em)ÂŽ
Em---------------H------ Laz je laz,nece trajati, H-------C----------------------H----- to smo znali mi i kad' smo poceli. Em----------------------H----- Istina je znaj nekad' surova, H-----C----------------H------- uvek dolazi kada je nezvana, C------------------ sta sam ti pruzio, D---------------- to sam zasluzio, Em------H7------Em- al' ipak sacekaj dan. H----------------- Kazu da jutro je C------------------- za sve pametnije, Am---------------------H--- mozda nam promeni plan. ref: C---------------------D-- Ne moras mi sve u oci, Am-------Em- reci ove noci, C---------------------D-- ne moras mi sve u oci, Am-------------Em-- zadnji red preskoci. Em-----Am-----------H- Vidim i ja isto sto i ti, H---------Em----H7-------Em- al' vredi jos na kraj cekati, As-dim--Am-------------H- vidim----i ja isto sto i ti, H---------C-----H7--------Em- al' vredi jos o tome cutati.
https://t.me/pump_upp Promijenjeno od gitar (29.01.2014 u 01:12 sati) |
|
|
| Sledeći član vam se zahvalio Simke za ovaj koristan post: | eastcoastusa (14.06.2011) |
| Favoriti |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|