|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 17.09.2006
Downloads: 177
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Firefox je jedno vrijeme bio boom, gurnuo Internet Explorer u zapećak. U zadnje vrijeme je katastrofa. Ja ga koristim i u Intranet mreži za neke programe. Redovno puca, svaka verzija ima problema. Vjerovatno su nove verzije još u nekim beta verzijama. Znam da je teško preći na nešto novo, ali sam se i sam natjerao. Definitivno Google Chrome, kao što neko reče, odličan preglednik. Opera je isto tako dobra.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Godfather
|
![]()
Četvorka kome radi - radi vrhunski.
Kome ne radi - ne radi. Sa njom je tako. Meni još malo pa da mogu da kažem i da bolje radi nego Safari (mada bih lagao da to kažem). Mada, ona je privremena. Više je neće razvijati. Prelaze na FF5. I, da... Kao "informatičar", kako se predstavljate na forumu, čudi me da Firefox poredite sa Internet Explorerom, kao i bilo koji drugi browser. Nijedan informatičar, koji drži do sebe, IE ne bi ni nazvao browserom. I još nešto... Još je Netscape, svojevremeno, poterao IE u zapećak, i on od tada nije iz njega izašao. @grandia Uhvati lepo i potpuno ga Uninstaliraj, i pobriši sve njegove foldere, koje imaš u svom user folderu, pa ponovo instaliraj. To bi trebalo da reši problem, ako ga već do sada nisi i rešio. ![]()
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 17.09.2006
Downloads: 177
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Da ne bi bilo nepotrebne rasprave. Ja jesam muzičar amater
![]() Pozdrav i bez ljutnje. |