|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Servis klavijatura - uradi sam Savjeti oko popravka, čišćenja, izmena dirki, mikroprekidača, napajanja i sl. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 07.12.2008
Downloads: 48
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
u prodavaonicama elektronike (cipoteka i sl)trazi kontakt sprej i to je to a dali je BASF,SIEMENS ili nesto drugo nije vazan proizvodjac
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 14.07.2008
Downloads: 454
Uploads: 6
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
uzmi brate kontakt sprej i rijesena stvar ako ne pomogne mijenjaj tastere
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
pa evo ja cu da ti kazem sta se desilo kad sam upotrebio kontakt sprej..NISTA...kontakti i dan danas rade kao zmaj posle prskanja sprejom,bar rade na mojoj klavijaturi,a taman sam mislio da cu da ih menjam...meni pomoglo....pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Imao sam problem sa tasterima TRANSPOSE, STOP i STS4 pa sam malo procitao ovu temu. Nakraju sam uzeo alkohol za ciscenje CD-ova, nakapao pored svakog tastera po 2-3 kapi i klikao po tasterima,pa ponovo 2-3 kapi...Ostavio sint nekih pola sata da izlapi alkohol.Kad sam upalio sint, tasteri rade kao svicarski sat. Evo ima oko pola godine nakon toga i za sad je sve ok. Mislim da je bolje i ovo uraditi nego rasklapati sint (narocito pa800). Ako je nesto drugo osim prljavih prekidaca u pitanju onda rasklapaj....
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio baltik79 za ovaj koristan post: | cleaner (13.12.2019) |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
kao mlad sam probao podmazati potenciometre na Kartal-u (cajevec mix sjecate ga se) sa wd 40 i otkazali su mi efekti.Majstor je morao acetonom uklanjati svaki trag wd40 i onda je mix proradio .koristite samo sprej za elektoniku,konsultujte majstore .pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 17.11.2009
Mjesto: Uzice
Downloads: 265
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
Instrumenti: klavijatura
![]() |
![]()
Ljudi opet ulazimo u bespotrebne rasprave i prepirke,Wd 40 sprej nije sprej za elektronske kontakte,za takve stvari postiji kontakt sprej,koji se tako i zove!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|