|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Ne razumijem te. 'Ajde jos jednom pokusaj da napises sta u sustini hoces. Imas taj Drum Set u SF2 formatu i sta bi sad ti sa tim ? Ako hoces da editiras taj Drum Set i da ga onda ponovo ostavis u SF2 formatu onda to treba da uradis ili pomocu Creative Labs' Vienna SoundFont Studio ako imas neku od Creative sound karti ili ako ne radis sa Creative kartom onda preko SynthFont Viena, odnosno SoundFaction Alive (ovaj poljednji se placa). U svakom od ovih programa mozes da redjas udaraljke kako ti na pamet padne ali i ne samo to. Tu imas mogucnost za vrlo detaljan editing, pa svaku udaraljku mozes da redjas po panorami, da joj dodas hall efekat, da je stimujes itd. Ako hoces da taj SF2 format prebacis u neki drugi, recimo u Korgov format, onda ti treba Awave Studio.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Downloads: 3620
Uploads: 9
Rekao HVALA: 152
Zahvalili mu 27 puta u 27 Postova
Instrumenti: Kurzweil K2661 Roland XP10 Yamaha V50
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
@tranzit bas sam to hteo, da editujem
![]() Juve Drum Kit u SF2, nadam se da si me sad razumeo ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Jesam, sad sam te razumio, nemoj mi zamjeriti, meni malo duze treba dok skontam, priglup od rodjenja. Programe ces lako naci jer su svi free osim onoga SoundFaction Alive. Ako imas sound kartu od Creative onda obavezno skini Creative Labs Vienna SoundFont Studio, on je i najmocniji od svih a mozes ga naci kod Creative na njihovoj stranici besplatno. Sve sto se moze uraditi sa SF2 taj program ce sigurno uraditi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|