|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Ostali proizvođači i razno Za sve one koji ne sviraju Yamaha-e, Korg-ove, Roland-e ili za one koji imaju meshovita pitanja. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Mozes to uraditi, Tehnicsov engine nije slican ovim drugima a takodje imaces 2 razlicna
motora...njegove bubnjeve i bass...aaahhhhhhh...
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
E onda odoh na oglasnik i e-aby da ga potražim, pa da malo trgujemo
![]() Sad sam gledo par stranica na NET-u i mogu ti reč da je u ono vrijeme taj Technics bio "babaroga". Hebo te on je već tada imo design koji tek sada KORG isfurava s Pa2X ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
jel hoce neko da menja pa80 za kn5000
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Zao mi sto upadam u ovu temu posle 14 dana ali kao vlasnik Technics klaviatura jednostavno MORAM!! Drago mi, da se jos uvijek nađe neko koji voli tu firmu i posebno mi je drago, da su komentari sasvim realni a ne kao na drugim forumima samo Yamahe i Korg i Roland... kao da drugo uopste ne postoji! Dakle Technics ima sigurno najace soundove sto se tice "Organ" soundova a pogotovo i drugi soundovi su u istom rangu kao TY, PA, G, V...! A tezina jest problem! Ja svoj KN7000 nosim na tezgu ko mutav! Al sta ces, ima nesto u njemu!
Ajde pozdrav! |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
kn5000, technics |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|