|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 | ||
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() Citat:
Citat:
|
||
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Razlika je jer to nije isti zvuk kao na Pa2xPro,drugacije zvuci i znaci uopste nije isto!Pa2x je izlazio dosta tvrdo dok ovaj izlazi pitomije i lepse jer ima bolji master Eq ima bolje efekte pogotovo se razlika oseca na fabrickim ritmovima i prava razlika se nenormalno oseti kad se zakaci klavijtura na ozvucenje,bas mu izlazi dosta masnije i gruva i ne pravi nikakve devijacije i probijanja kad se pojaca i vise nego sto treba sto je velika razlika u odnosu na PA2xPro a ja sad ne znam da vam objasnim zasto je to tako ako neko trazi objasnjenje,to ce vam najbolje objasniti neko od inzinjera iz Korga posto su je oni pravili!Boje izlaze dosta bolje i jasnije ali se bas cuje da boja izlazi jasno sto je bilo dobro i na Pa2 ali je ovde opet bolje reseno!Ja koristim fabrickie fusove i sve elemente osim bas pedae,dobosa i otovorenog hi hat-a,odmah sam osetio razliku kako mi radi hi hat fis i gis sa istog fabrickog Jazz Rx-a,mnogo mi je realniji sada i hi hat i cinele!Mikrofonski ulaz ima malo slabiji izlaz volumenski nego na PA2xPro sto me malo nervira jer mora gain da se pojaca skoro pa do granice fuziranja ali i to sam uspeo da resim tako sto sam smanjio Acc i desnu ruku a pojacao klizace R i L i sto se set up-a mikrofona i vokalista tice tu radi 40% bolje i nema nikakve polemike!Bolji su efekti,enhacer,desser,Eq realnija terca i ima jos nekih sitnica!Pa evo svi koji su presli na Pa3x kazu da je bas osetna razlika i ovde se opet polemise ima li razlike?
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Jos nesto
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Na zalost nisam u mogucnosti da dodjem na svirke kolega koji imaju PA3x da cujem taj sound ali se nadam da ce nam putem snimaka omoguciti da cujemo makine i uverimo se u pricu
![]() Hvala Maki,u tvoj kriterijum imam puno poverenje,ako kazes da je tako ja ti verujem...odo da uplatim LOTO ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Nema sta gospodine to je to
![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Nishki
|
![]()
Generalno mislim da je MAXX EQ,EQ na elementima bubnja novost za korga,ali nije novost za ostale proizvodjce.
Dobro je sto su poboljsali korga,ali ipak daleko je to od nesto revoluciarnog...... Verujem da novine u korgu dosta poboljsavaju sound koji dobijamo iz kutija jer mu je to stvarno trebalo.... Nadam se da cete srediti te masine kako treba.........Samo napred u daljem radu............ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 06.02.2006
Mjesto: USA
Downloads: 283
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 14 puta u 14 Postova
![]() |
![]()
Evo i odgovor na ovo pitanje oko izlaska pa3x na Americko trziste:
Po informaciji koju sam direktno dobio od coveka koji radi za Korg USA....stvari su ovakve.... S obzirom da je Americko trziste veoma prohtevno po pitanju kolicine a i same funkcije...planiraju da prve vece kolicine isporuce negde polovinom ili krajem Jula.... Razloga je vise a dva osnovna su , kao sto rekoh, kolicina isporuke i jedan koji ce biti interesantan verovatno svima ovde a to je .... update-ovan OS....koji ce konacno biti doteran poprilicno do onakvog kakv treba i da bude...bez bug-ova.... Znaci nema sinta u prodavnicama dok se OS ne sredi..... Podrzavam ovakvu odluku...strpite se, jos malo...I ja cekam na svoj.... Poz |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|