|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Evo jedan svez snimak uzivo
![]() MARKO GREDIC(uzivo)-Ako su to samo bile lazi by PrimaveraSrb
![]() |
#2 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Tehniku ne komentarisem al pa3x zvuci ko grom. Stvarno sve uskladjeno fino.
Svaka cast ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
|
![]()
Na ovom snimku se cuje razlika od pa2,drugacije radi bubanj mekse,i taj dobos koji koristis izlazi realnije,na pa2 se osetio kompresor,a ovde ne,cinele mi se svidjaju,ukupan sound je dobar,mada mi se ipak vise svidjala ona druga bas gitara,ali to su sitnice,postavi jos snimaka.Poz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Ma sve je perfektno k`o i uvek.....Bravo Mare
![]()
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Nema sta,to je snimak direktno na HD klavijature sa svirke iz jednog kluba!Pustim tako po neku pesmu da snimim gde ne moram da menjema STS-ove zbog bug-a u operativnom sistemu i snimak je 192kb/s i nista sminkanje i cackanje!Kombinacija dobosa je jedan moj sempl i jedan fabricki cuje se u prelazima i na sedmici!I veceras je kod mene na svirku dolazio drugar sa foruma pa ce verovatno izneti svoje zapazanje
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Drugar foruma
|
![]()
kolega marco ja imam samo jednu malu kritiku koju sam i sam dobio na ovom forumu kad sam se tek pojavio... a to je ova pjesma nije na ekavici... i bilo bi lijepo da ju pjevate u orginalu
![]()
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|