|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Pa Gospodine ja prikupljam informacije oko nekih promena meni bitnih,ali ih za sada ne vidim,nemam razloga da isteram hiljadarku sebi iz dzepa nepotrebno. Ovih dana cu nadam se imati kod sebe jedan pa3 da se malo poigram ali iskreno nesto nisam nalozen da je uzmem...mozda opak pricekam jos malo
|
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Sto se mene tice nisam se ni jednog momenta pokajao jbg
![]() @Oasys Opet se brate javlja problem na nekim ritmovima kad se udje u Record i izadje i onda zaledi split i ustanovio sam i zasto,gde god sam koristio Guitar mode na Pa2 na tim ritmovima kad radim nesto u Recordu i izadjem zaledi mi split i preko cele klaviature ide Upper boja!Znaci kad konvertuje Gutiar mode1 sa stila u novi Guitar Mode2 sa Pa3x zaledi taj split i onda se ili mora restartovati ili naci neki preformance i on se vrati!Kazu da ce vrlo brzo jos jedan update to da resi,ostalo sve sljaka kako treba! ![]()
![]() |
#3 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Nije,ista stvar...kada se vratis iz teksta nazad na glavnu stranicu mora da se selektuje tempo...vidim da je to ostalo i na PA3,verovatno bi ti sto su to napravili tako da bude imali objasnjenje zasto
|
![]() |
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Samo iz texta,to je extra
![]() ![]()
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |