|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Vesti Nova oprema, vesti iz sveta, zemlje (Ne ležati na zemlji, može da bude hladno) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]()
Jbt, sinoc sam svirao u Sr. Mitrovici, al' do 00h, i bas kad smo kretali kuci oko 1h, ispred lokala je prolazio policijski automobil zastajuci pred ulazom.... A, prosli ponedeljak sam bio u Lovackom Domu i svirao do 02h, takodje u Sr. Mitrovici!
![]()
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Molio bih kolege koje su upucene u zakon, i ako znaju nesto o tim njihovim pravima za plenidbu da nam malo pojasne koliko zapravo policija ima ovlascenje da tako nesto radi , koja su nasa prava muzicara da im nedamo opremu ili sta vec u toj situaciji raditi !!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
|
![]()
Ja smo ne shvatam jel se oni prave da su tako glupi ili su stvarno.
Pa nije problem u muzicarima vec u gazdama lokal. Sto njima ne zatvore lokal i gotovo ako vec ne postuju radno vreme. Ja sam imao slican problem u NS pre 3 godine i na srecu nisu mi uzeli opremu ali su mi pisali prijavu ikao nisam svirao u to vreme vec je muzika isla sa kompjutera lokala i preko njihovog ozvucenja ne preko mog,ali aj ti to objasni njima. Bitno ima je samo da ispune normu da im ne odbijaju od palte. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
|
![]()
to je sramota... pa koji je sad to razlog oduzimanja opreme muzicarima koji rade isto kao oni... da zarade... pa covjece kako bi bilo da mi njima oduzimamo oruzje (kad bi ikako to mogli )
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 04.06.2011
Mjesto: Osijek
Downloads: 109
Uploads: 0
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 9 puta u 9 Postova
Instrumenti: Harmonika
![]() |
![]()
u hrvatskoj je zakon ovakav, imaju vam pravo zapljeniti opremu ako niste registrirani glazbenik tj. nemate dozvolu za svirke, nema veze dali se radi o akusticnim insturmentima ili elektricnim, sve vam mogu uzeti ako nemate dozvolu. Dozvolu mozete napraviti u glazbenim udrugama koje ce vas prijaviti kao glazbenike i dobit ce te karticu koja potvrduje da ste glazbenik(to kosta oko 300 kn), i onda vam inspekcija ne moze nista, onda samo gazda moze imat problema jer ne postuje radno vrijeme ili zato sto njegov kafic ometa javni red i mir, glazbenici s tim nemaju nikakve veze. Napravite si dozvole i onda se nemorate bojat nikoga
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 682
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Znaci svirate svatove po danu normala s ekipom, ono taman dodjete po mladu u kucu da je vodite mladozenji i policija 'ladno moze doc i u sred pjesme "Izadji mala" zaplijenit harmoniku, prim, bugariju?
![]() |
#7 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Pa nekome bolje instrumente da zaplene nego mladu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 04.06.2011
Mjesto: Osijek
Downloads: 109
Uploads: 0
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 9 puta u 9 Postova
Instrumenti: Harmonika
![]() |
![]()
@Dell, nisam siguran, ali znam za jedan slucaj kada je dosla inspekcija u pola veceri i bendu oduzela opremu jer nisu imali dozvolu za sviranje. Propali svatovi zbog bezveznog zakona
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 682
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ostav' mi 'armonikce, a mladu nosi ko te pita
![]()
![]() |
#10 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 23.01.2011
Downloads: 149
Uploads: 18
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
to se i meni za malo desilo skoro ovde u crnoj gori htjeli sve da mi oduzmu al sreca poznavao sam jednog inspektora i odma ga zvao i posle on nijh nazvao i reko dame puste.i onda sam ga ja pitao kako imaju pravo to da rade on mi objasni da imaju jer ispao je zakon da muzicari moraju da imaju neku lincencu ko ja dokazuje daste muzicar i da poseduje te opremu na kojoj radite i da sa snjom mogu vani.e to ja sad gledam da to izvadim al kako cujem mora da se ide kao na neko polaganje dadnu ti pet stvari po njihovom izboru da osviras pa ako znas znas to sam samo nacuo/pozzzz
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|