|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Servis klavijatura - uradi sam Savjeti oko popravka, čišćenja, izmena dirki, mikroprekidača, napajanja i sl. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 23.01.2011
Downloads: 149
Uploads: 18
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
pozz druze moj kolega je na pa 2 smanjio hod dirke sa nekim flertz materijalom i upola je bolja dirka i laksa za sviranje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
i ko sto rece koelga,olovne tegice koje inace koriste vulkanizeru su utvrdili kancerogenim i zabranili njihovu dalju upotrebu u vulkanizerskim radnjama skoro..pa mi de der recite, cime bih ja to drugim necim mogao da otezam dirke na LE-u? da nisu ovi samolepivi olovni tegeci? neko ovde rece maticama...imate li jos neki predlog? hvala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 26.10.2008
Mjesto: vojvodina
Godina: 57
Downloads: 494
Uploads: 10
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 26 puta u 25 Postova
Instrumenti: nekoliko vrsta instrumenata
Interesi: muzika
![]() |
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 | |
Početnik forumacije!
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
Zdravo svima
Jeste da je tema malo zastarela ali imam jedno pitanje, kako se skida dirka na Korg LE? Tastaturu sam celu izvadio i skinuo sam opruge, vidim da je dirka kao na klik ubacena, na onoj maloj rupici na kraju dirke vidim tako unutra, ali neznam na koju foru izlazi, plasim se da negde ne pukne nesto ako primenim snagu srafciger :-) Pozdrav svima Dodato: Da li je neko skidao dirke na LE? Dodato: ? Sent from my BLA-L29 using Tapatalk Promijenjeno od Otpisani-EA7 (03.12.2020 u 22:36 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|