|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 02.04.2004
Downloads: 683
Uploads: 0
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 7 puta u 6 Postova
![]() |
![]()
Jedino onaj ko ima kod sebe aranzere koji se spominju kompetentan je dati sud ostalo je sve stvar beskrajnjeg ubjedjivanja i subjektivnosti. Uostalom ja ako nesto kupim ne vidim razloga da sa ostalima se ubjedjujem da je to bolje ili losije, to je moj problem . Ja cu najverovatnije za 2 dana imati pa3x razliku koju cu doplatiti ocekujem da cu zaraditi za 1-3 mjeseca i to kupujem da ispunim sebi gust. Uostalom kad zaljubljenik u lov da za pusku i kera 2000 eura ne postavlja sebi pitanje koliko vrijedi zec sto ga ganja po sumi.
Neko ovo radi iz ljubavi, neko da prezivi. Ah da a prepucavanja i valjanja bez argumenata imate u svakom drugom postu cak je ovaj post otisao u sasvim drugom smjeru. Tema je klavijatura , a ne jel nekome zao novaca. I da dodam Ja nekad kad vidim ko su sve gazde lokala diskoteka itd... sam sebe prezirem kod koga sve radim, pola ih ne zna recenicu sastaviti a vecina druge polovice bolje i da nista ne govore jer su pametnji kad sute za ove bi potjerao pa50 i par kutija made in pilana ali..................... Promijenjeno od xxl (31.07.2011 u 23:31 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Ja razumem vase odusevljenje novom spravom jer prelazite sa pa1 na pa3 i to je super ali je sva prica usmerena na poredjenje sa prethodnim modelom,konkretno pa2 imamo oko 3 godine pa sam stekao neka iskustva sa istim,novca za pa3 takodje ima hvala Bogu,zaradjuje se redovno samo fali argument da to vredi te novce i kupljeno sto iskreno ocekujem od kolega koji tu spravu imaju a ujedno hvale istu na sva usta.
Ako se pozabavite forumom videcete da sam se ja mnogo puta polomio objasnjavajuci kolegama o novim spravama koje sam nabavljao,pomagao u materijalu,postavljao snimke sve u cilju da drugima odabir iste bude laksi ili da znaju da ne kupuju ako je lom,to ocekujem i od ostalih da ucine,ne znam sta tu vama smeta i izgleda kao prepucavanje? |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio za ovaj koristan post: | mirandess (01.08.2011) |
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
@xxl
... ali te gazde imaju novac a ti radis bas za novac i... krug se zatvara. Naravno da imam PA3X a i vodece aranzere ostalih firmi a nisam u braku ni sa jednom od klavijatura pa nema nikakve opasnosti od subjektinosti. Bez ikakvog dvoumljenja, moje misljenje je da je PA3X najmocniji aranzer danasnjice. Cekam odgovor konkurencije pa da eventualno promijenim misljenje. Nista nije iskljuceno, instrumenti dolaze i odlaze a ovo je samo trenutno stanje i nema potrebe uzbudjivati se radi toga. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|