|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 23.04.2010
Mjesto: Prigrevica
Downloads: 507
Uploads: 1
Rekao HVALA: 26
Zahvalili mu 28 puta u 25 Postova
Instrumenti: Pa3X 76 i Korg Triton Le
![]() |
![]()
Tu si u pravu a jedina prava sprava koja bi bila dostojna jeste roland I to kad bi u novI aranger ubacili fantoma I jos sempler....pa gde bi mu kraj bio.
Sent from my Desire HD using Tapatalk Promijenjeno od zoric (01.08.2011 u 00:11 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 10.09.2007
Downloads: 1459
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Korg pa3 nije napravio bog zna kakav bum, u poredjenju sa pa2x.
Ovo je tipicno izbacivanje novog bolida od strane korga, vise zbog toga sto im je bilo vrijeme da izbace novi aranzer,znaci po meni se radi o kozmetickim dodatcima itd. Medjutim Korg pa3x nije uopste losa sprava,naprotiv veoma lijepo zvuci i sigurno ce dugo biti u samom vrhu,i mnogo zastupljena medju nasim muzicarima. Sto se tice kolega koje traze snimke uzivo sa novim aranzerom.Ja sam za to takodje,ali nije relano da zakljucujemo kakva je pa3x klavijatura na osnovu nekog audio snimka.Zasto? Pa zato sto je to prerano,pa3x je tek dosao u ruke pojedinaca a sami znamo koliko je vremena potrebno da se aranzer sredi,..Sve snimke koje cujete od sad pa za jos jedno 5-6 mjeseci su tipicna kopija prijasnjih modela pa1,pa800,i pa2. Svako ko se ozbiljno bavi sviranjem i sredjivanjem aranzera zna o cemu govorim. Pozdrav svim kolegama na forumu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Ovoga puta i nije samo sminka a razlike su primjetnije nego kod proslih generacija. Ne treba to na taj nacin relativirati. Uradio je Korg dosta novoga na PA3X pa ako bas i nije potpuno novi instrument, onda je sigurno jedna dosta visa klasa PA serije. Kao prvo ima preko 200 sasvim novih sounda i citav GM Bank (MP10Pro) koji je veoma kvalitetan pa mu je ROM duplo veci nego kod PA2X. Ima nove SV1 sounde i efekte, pa onda mu je ugradjen kompletni TC Helicon Voice Live 2, pa 5 fenomenalnih Waves Plug Inova, Drum Ambience, specijalni Drum Editor, Ribbon kontroler, konacno ima 4 FillIna, 8 master insert efekata (PA2X ima 4) pa i prepoznavanje akorda iz mp3 filea, a i bateriju za RAM radi momentalnog dostupa sampling programima po ukljucivanju. Nesto sam vjerovatno i ispustio ali i ovo kad se sabere nakupi se dosta dobrih i potrebnih novina. Prvi put me je Korg prijatno iznenadio.
|
![]() |
![]() |
Ćlan 2 Vam se zahvalio, tranzit, za koristan post: | striphio (01.08.2011) |
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ma jok to je samo Pa2xPro prefarban u crno
![]()
![]() |
#5 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Maki,ja ti verujem
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
...Uostalom kad zaljubljenik u lov da za pusku i kera 2000 eura ne postavlja sebi pitanje koliko vrijedi zec sto ga ganja po sumi. (xxl)
E ovom recenicom je kolega xxl objasnio sve!!!Normalno je da svi proizvodjaci izbacuju nove modele koje unapredjuju u odnosu na prethodnika,pa tako i Korg,ali nijedan od njih nece izbaciti potpuno savrsen model aranzera koji bas svima odgovara i koji bas sve ima jer sta bi prodavali poslije njega.Jer mi cemo od tacke A do tacke B stici i sa Yugom i sa BMW-om samo kvalitet voznje i uzivanje nije isti.A i jedan i drugi su izvrsili isti posao! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 13.04.2008
Mjesto: Valjevo
Downloads: 569
Uploads: 7
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Pa3x
![]() |
![]()
Moze li se za performans vezati tekst,da pozivanjem odredjenog performansa izbaci i tekst pesme bez pretrazivanja?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|