|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Saveti za bolju svirku i bolji bakšiš Svi želimo da zvučimo bolje, ni neka crkavica nije na odmet. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 07.05.2006
Downloads: 305
Uploads: 0
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
ja sam u početku sve to radio iz ljubavi prema muzici
i kako te ljudi brzo nauče da tu postoji mnogo toga što treba znati osim muzike sad radim iz ljubavi prema obitelji gledam da zaradim da školujem djecu itd... a bože moj da se svira onima koji plačaju a oni koji tuše a neplaćaju kažeš lijepo izvini pajdo ali imam plaćeno i to moram odradit i u slučaju da ima mnogo narudžbi (daj bože što je rijetko u ovo vrijeme al desi se) malo ubrzaš i sve uz osmijeh i ljuljaj eto mi u subotu u svadbi nadovezo se neki pa daj ovo pa ono ajd odaradimo mu par pjesama a on ni kinte i ja već malo i nervozan na to ide on opet i traži nešto rekoh mu pa prijatelju ti samo najskuplje pjesme tražiš samo me pogleda i okrene se i riješim ga se za tu noć |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 24.01.2011
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Ja radim tezgaroski,ali uvek gledam da ispostujem sve. Naprimer,lepo pitam onog sto placa,dali mogu da odsviram onome tamo da me ne davi,a ako nemoze onda kazem ovom sto ne placa da smisli jos koju dok zavrsim ovamo. Ma da uvek neko izvisi. Obicno oni koji ne placaju se napiju dok pevam drugima i onda je dovoljno da se na sekund okrenem i uperim prstom u njega. On misli da mu pevam,a ovi misle da ga znam,pa se zezam. i to je to. U sustini nema teorije,samo snalazljivost.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 12.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Uploads: 5
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 148 puta u 143 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Računala i glazba
![]() |
![]()
Sve je to super kad se plaća,a zamislite mene sinoć kad ne znam otkud da krenem s narudžbama a niko ni piće da plati... Žalosno.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|