|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 23.04.2010
Mjesto: Prigrevica
Downloads: 507
Uploads: 1
Rekao HVALA: 26
Zahvalili mu 28 puta u 25 Postova
Instrumenti: Pa3X 76 i Korg Triton Le
![]() |
![]()
Pitao sam vec ali nisam dobio odgovor,kad se ucita set sa pa2x,pa800,
Da li su iznivelisani svi instrumenti? Sent from HTC Desire HD using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
To nisam experimentisao pravo da ti kazem jer sam sredio klaviajturu i vise i nemam set od Pa2 jer sam preko njega presnimio ovu postavku!U svakom slucaju sam udbedjen da opet mora da se sredjuje nesto zbog drugacijeg MAster Eq i Maxx audia i slicnih stvari sto je normalno!Kako god okrenes Pa3x je mnogoooooooooo mocna sprava
![]()
![]() |
#3 | |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 11.08.2011
Downloads: 241
Uploads: 14
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 8 puta u 7 Postova
![]() |
![]() Citat:
Ako se postavke maxx equal. uključe i zvučna slika će se promjeniti u zavisno o postavkama iste. Fill3 i fill 4 su bili ''prazni'', međutim ako se uđe u ''record style'' i prije izlaska ritam ponovo upiše,nakon izlaska iz recorda stara varijacija Fill 1 bude kopirana u Fill 1 i Fill 2, a stara Fill 2,bude kopirana u Fill 3 i Fill 4,tako da više nema ''praznih' Fill-ova. Kao i kod prethodnih Korgovih modela iskorišten je manji dio potencijala klavijature. Na većini ritmova koliko sam na brzinu primjetio su korištena samo 2 efekta ,kao na Pa 800 ili pa 2xpro što govori u prilog ne korištenju punog potencijala klavijature. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Tacno je to za fill-ove i to me nervira jer sam navikao gde mi je fill 1 i fill 2 ali se navikavam polako!Zanima me koje imas bugove sad na OS Ver. 1.11?
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|