|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Sistemi Kompletni sistemi za ozvučenje... Kombinacije... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Ja sam nacuo nesto da moze, da zapravo na 2 oma on ima onu njegovu 2x500W snagu. Ali nisam siguran da li je to istina.
![]() |
#2 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
ja sam koristio PM 1000 sa tri kutije po kanalu od 8 oma(u paralelnoj vezi) i to radi bez problema.
PM 1000 1 radi koliko se ja secam na 2.6 oma po kanalu bez problema.
![]() |
#3 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
@ Nesaband
Radio si sa tri kutije po kanalu i isao klasicnom vezom iz kutije u kutiju,nije se palio protect,a mogao si da pojacavas mixer i dalje je sve sljakalo bez problema? |
![]() |
![]() |
#4 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
da upravo tako @Vule.
malo se vise greje masina ali radis normalno i ako ne preforsiras pojacalo to sve radi bez problema sa tri kutije klasicno vezane po kanalu ![]() nema razloga da se pali protect ako ne ides u pik sa snagom. ko ne veruje nek proba,ali kutije moraju da budu od 8 oma!!!!!
![]() |
#5 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Skoro deset godina sam imao taj mikser i tvrdim da ako se vezu tri kutije po kanalu i mixer pokrene sa 50% i vise snage pali se protect,sanse nema da se dobije snaga a da se mixer ne gasi...e sad ako neko tvrdi drugacije ja postujem,ovo su moja iskustva i na osnovu njih ne bi nikome savetovao vezivanje tri kutije.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 17.07.2008
Mjesto: Ljubljana,Varaždin, tu i tamo,posvud pomalo
Downloads: 76
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 52 puta u 46 Postova
Instrumenti: Wersi Ikarus X1, Roland Fantom G6 , CME UF50
![]() |
![]()
Bez ikakve želje da osporavam nečije mišljenje mogu samo napisati da još uvijek imam PM 1000 (uz još dva mixera,ali to nema veze sa ovom pričom), i ne jednom su na njega bila priključena tri para kutija-svaka od 8 ohma- i sve je uvijek radilo bez problema.Mixer je kupljen prije 12 godina potpuno nov i od tada se protect upalio samo jednom i to kada jedan od zvučnika nije ispravno radio, nikada prije i nikada poslije, a sviralo se i vani i na velikim terasama!
![]() |
#7 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Onda mora da su meni uvalili neki fals...kineski...sva sreca pa sam ga prodao za dobre pare
![]() Nema veze,i ovako ovo nije tema pa i ne moramo dalje o ovome... |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|